Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2018, 19:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prečo Jasmina Alagič miluje Bratislavu a čo všetko sme zažili na Grape?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Ako každú nedeľu o 18:00, aj dnes tu pre vás máme nové Freshnews, kde sa dozvieš všetko zásadné za uplynulých 7 dní.

Počas posledného víkendu sme sa s celým Refresher tímom presunuli na piešťanské letisko, kde sa konal ďalší ročník obľúbeného multižánrového festivalu Grape. Až na menší piatkový dážď dopadlo všetko nad očakávania a my môžeme opäť konštatovať, že organizátori veľmi dobre vedia, čo robia. Darí sa im zlepšovať, zvyšovať komfort návštevníkov a prinášať čoraz atraktívnejšie mená, čo je v konečnom dôsledku to najdôležitejšie. 

Ešte pred odchodom sme pre vás natočili ďalšie Freshnews a vďaka Deniske, Krištofovi a českej posile Petre sa dozvieš, čo si za uplynulý týždeň nemôžeš nechať ujsť. Uplynulých sedem dní bolo opäť veľmi bohatých na udalosti z rôznych kategórií od hudby, cez filmy až po zaujímavosti z domova aj zo sveta.

Zároveň dávame do pozornosti, že už v utorok sa môžeš tešiť na posledný zo série vlogov mapujúcich náš cestovateľský projekt Refresher Leto. Bude patriť východnému Slovensku a viac už snáď ani nie je potrebné dodávať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia