Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2018, 17:02
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Obľúbený Jackie Chan sa pri natáčaní nového filmu takmer stal obeťou masívneho zosuvu pôdy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herec a štáb našťastie vyviazli bez zranení.

Herec Jackie Chan a jeho štáb sa takmer stali obeťami zosuvu pôdy na mieste nakrúcania Jackieho najnovšieho filmu Project X. Akčná superstar síce neupresnila, kde k incidentu došlo, avšak podľa magazínu Morning Post zrejme pôjde o oblasť v južnej Číne.

Tú v posledných dňoch zasiahli silné prívalové dažde. Chan sa o nebezpečný zážitok podelil na sociálnej sieti, kde zároveň poďakoval záchranárom, ktorí herca a celý štáb dostali do bezpečia.

Obľúbený Jackie Chan sa pri natáčaní nového filmu takmer stal obeťou masívneho zosuvu pôdy
Zdroj: Sony / Columbia

„Keď sme dnes nakrúcali, počasie sa náhle zmenilo a celý náš štáb sa ocitol uprostred masívneho zosuvu pôdy,“ napísal Chan na svojom blogu. „Niekoľko našich nákladných áut uviazlo v bahne. Mnoho členov štábu sa bálo, pretože to prišlo naozaj nečakane.

Našťastie, nákladné autá nám s pomocou hákov pomohli dostať sa do bezpečia. Chcel by som túto možnosť využiť na to, aby som sa poďakoval ľudom, ktorí nám prišli na pomoc.“

Chan sa zároveň ospravedlnil členom štábu za to, že boli vystavení nebezpečenstvu. Zdôraznil, že produkčný tím si z tejto udalosti vezme ponaučenia a bude viac dbať na počasie, aby boli všetci pracovníci v maximálnom bezpečí.

Na svojom blogu zároveň zverejnil niekoľko fotografií z celého incidentu. Project X režíruje Scott Waugh (Need For Speed) a okrem Chana sa v ňom objaví aj John Cena. Príbeh by sa mal odohrávať v prostredí čínskej ropnej rafinérie na Blízkom východe.

Obľúbený Jackie Chan sa pri natáčaní nového filmu takmer stal obeťou masívneho zosuvu pôdy
Zdroj: Sony / Columbia
Domov
Zdieľať
Diskusia