Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2018, 15:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Deduško hráva Pokémon Go pomocou 11 mobilov pripevnených na bicykel. Denne pri hre strávi občas aj 20 hodín

ZAUJÍMAVOSTI MOBILY POKÉMON
Uložiť Uložené

Taiwanský starček do svojho koníčku vráža tisíce eur.

Seniori veľmi často trpia samotou a pocitmi, že sa pred nimi svet už nadobro zavrel. Nevychádzajú zo svojich domov a zostávajú v izolácii, čo však nie je prípad Chen San Yuana. Deduško z Taiwanu už oslávil 70. narodeniny, avšak udržiava sa v dobrej kondícii a každý deň vyráža do ulíc, aby pokračoval vo svojej najväčšej záľube.

Pokémon Go vyšiel pred dvomi rokmi a deduškovi okamžite učarovala, pretože ho prinútila objavovať dovtedy nepoznané časti svojej krajiny. Starček sa do chytania pokémonov zamiloval a momentálne je z neho jeden z najaktívnejších hráčov.

Deduško hráva Pokémon Go pomocou 11 mobilov pripevnených na bicykel. Denne pri hre strávi občas aj 20 hodín
Zdroj: Oddity Central

Hru hráva na 11 mobilných telefónov pripevnených na bicykel, a vymyslel aj spôsob, ako mobily nabíjať priamo počas bicyklovania. Každé zabratie do pedálov znamená, že dopĺňa zariadeniam šťavu a nemusí sa obávať, že by sa mu smartfóny vybili v tej najnevhodnejšej chvíli. Hre nevenuje len svoj čas, ale aj peniaze.

Každý mesiac minie cez 1000 eur na nákup predmetov v hre a doplnky na bicykel. Vďaka viacerým zariadeniam mu nechýbajú ani spoluhráči, ak chce ovládnuť konkrétny gym. Občas sa do hry zahĺbi natoľko, že jej hraním strávi 20 hodín bez prestávky. Onedlho dokonca starček plánuje nákup štyroch nových telefónov, aby mohol hrávať ešte o trošku efektívnejšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia