Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2018, 17:53
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Fascinujúce dúhové účesy zdobia hlavy tisíckam žien z Instagramu. Inšpiruj sa niekoľkými zábermi, ktoré sme pre teba zozbierali

MÓDA 6IX9INE ÚČES
Uložiť Uložené

Spôsobil nový dúhový trend kontroverzný raper 6ix9ine?

Pred niekoľkými dňami sme avizovali o najnovšom trende v zapletaní vlasov, ktorým je špirála DNA, dnes sa pozrieme na trendy v ich farbení. Vo vzore kontroverzného rapera vystupujúceho pod prezývkou 6ix9ine, totiž Instagram zasiahla dúhová horúčka. Poď sa pozrieť na dúhové vlasy pozostávajúce z rôznych farieb a nimi tvorené fascinujúce účesy.

Najodvážnejšími je takmer absolútna dúha na hlave. Najrôznejšie farby od teplých odtieňov ako červená, oranžová a žltá až po tie chladné ako zelená, modrá alebo fialová. Takéto vlasy sú naozaj extravagantné, avšak správny pomer jednotlivých farieb môže vytvoriť vkusný a uhladený účes.

Obľúbenejšia je však škála pastelových farieb. Najrôznejšie odtiene ružovej, tyrkysovej, svetlej modrej alebo blond spoločne vytvárajú zaujímavý súlad a úžasné kreácie, ktoré jednoducho nemôžu uraziť.

Pre zaujímavý dúhový efekt však nie je potrebných až toľko farieb. Niektorí sa i napriek takejto extravagantnej voľbe držia hesla "menej je niekedy viac", a stavia na opticky súladiace kombinácie. Môže ísť o odtiene tej istej farby, takisto však môžu kombinovať farby z teplej i chladnej palety.

Na záver sa pokochaj niekoľkými zábermi na samotný proces dúhového farbenia vlasov, ktorý je rovnako zaujímavý ako výsledok. Pokiaľ sme ťa článkom navnadili, netreba na nič čakať. Smelo do toho!

Domov
Zdieľať
Diskusia