Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2018, 12:05
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Bez tielka už ani na krok. S akými kúskami sa vyzbrojíš proti horúčavám a zároveň zostaneš štýlový?

MÓDA
Uložiť Uložené

Klasický tank top, tričko bez rukávov alebo basketbalový dres. V ktorých kúskoch budeš najväčší baller?

Po všeobecnom článku o tom, s ktorými kúskami sa najlepšie vyzbrojíš proti aktuálnym horúčavam, v ktorom sme naschvál opomenuli tielko, ti prinášame komplexný článok o ich najrôznejších typoch. Je síce pravdou, že ho najväčšmi obľubujú najmä muži s vypestovanými svalmi, avšak opak nemusí pre teba znamenať nutne červenú. Pozri sa na niekoľko najobľúbenejších strihov a typov, a vyber si svojho favorita.

Klasický nátelník

Strih, ktorý snáď nemusíme nikomu predstavovať. Klasické tielko buď miluješ alebo nenávidíš. Či sa prikláňaš k jednej alebo ku druhej strane, pravdou však zostáva, že snáď žiadny iný kúsok nie je v lete príjemnejší ako priedušné a odhaľujúce tielko. Navyše, skvelo vyzerá i pod košeľou alebo ľahkou bundou.

 

Příspěvek sdílený Nicolas Krohn (@n.col.s),


Tričko bez rukávov

Ďalším z obľúbených strihov je tričko bez rukávov. Pre rovnaký efekt ich pokojne môžeš tiež odstrihnúť zo starého trička alebo ich zahnúť z toho obľúbeného. Takýto kúsok necháva vyniknúť svalom, ale na rozdiel od klasického tielka, ktoré odhaľuje o čosi viac, neurazí ani na zavalitejšej postave.

 

Début de semaine

Příspěvek sdílený Charlélie Colas (@charleliecls),


Tielko s hlbokými rozparkami

Extravagantnejším kúskom je tielko s odhalenými bokmi. Rozparky v tomto prípade siahajú naozaj hlboko, zvoliť ho preto odporúčame mužom, ktorým nie je cudzia práca v posilňovni a hodiny tvrdej driny dávajú radi najavo. Hocikto iný by v ňom totiž vyzeral asi smiešne.

Bez tielka už ani na krok. S akými kúskami sa vyzbrojíš proti horúčavám a zároveň zostaneš štýlový?
Zdroj: Zara

Basketbalové dresy

Športové dresy sú s módou späté odjakživa. Fanúšikovia si ich neodpustia pri bežnej prechádzke, nakupovaní a častokrát dokonca ani v práci. Ideálnym kúskom do aktuálnych horúčav sú tie basketbalové, ktoré sú bez rukávov. Vyber si teda svoj obľúbený tím a hráča, a uži si leto ako skutočný baller.

 

Příspěvek sdílený Paul George (@ygtrece),


Gucci a Dapper Dan

Gucci a harlemská legenda Dapper Dan, ktorá sa v 80. a 90. rokoch minulého storočia starala o štýl prvých raperov a gangstrov, sa iba pred niekoľkými dňami spojili na svojej prvej spoločnej kolekcii. Tá bez akýchkoľvek pochýb patrí medzi to najlepšie, čo nám móda v tomto roku ponúkla, a medzi najvýraznejšie kúsky patrí i tielko dostupné v troch prevedeniach.

Bez tielka už ani na krok. S akými kúskami sa vyzbrojíš proti horúčavám a zároveň zostaneš štýlový?
Zdroj: Ari Marcopoulos for Gucci
 

Příspěvek sdílený HYPEBEAST (@hypebeast),

Dúfame, že sme ťa opäť o trochu schladili, a horúčavy prežiješ o čosi príjemnejšie i vďaka nám. Najbližšie si zaostríme na tie najlepšie šľapky, ktoré aktuálne môžeš kúpiť. Zostaň naladený.

Domov
Zdieľať
Diskusia