Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2018, 14:10
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nádherné veľryby priplávali priamo do kanadskej zátoky pred hotel. Hostia len nechápavo pozerali na majestátne prírodné divadlo

ZAUJÍMAVOSTI KANADA
Uložiť Uložené

Veľryby si v zátoke pripravili dokonalý priestor na lov rýb.

Zrejme každý z nás by raz chcel mať v živote toľko šťastia, aby sa mohol ráno zobudiť a vychutnať si raňajky pri pohľade na veľryby zopár metrov od seba. Návštevníkom v hoteli Great Bear Lodge v kanadskom mestečku Port Hardy sa podobný sen splnil pred pár dňami.

Kanadská zátoka nečakane privítala rodinku vráskavcov dlhoplutvých, ktorí len neveriacky pozerali na vodu pred svojimi očami. Dve ženy zostali zo zážitku prekvapené natoľko, že sa začali objímať, pretože ich prírodné divadlo veľrýb natoľko dojalo.

Nádherné veľryby priplávali priamo do kanadskej zátoky pred hotel. Hostia len nechápavo pozerali na majestátne prírodné divadlo
Zdroj: Bear Lodge

Na internete sa už objavili aj diskusie o tom, ako sa vôbec obrovské zvieratá dostali do nenápadnej zátoky pri hoteli, na čo vraj existuje jasná odpoveď.

Vráskavce zvyknú loviť svoju potravu pomocou techniky, pri ktorej naženú hromadu rýb do uzavretého miesta vo vode, následne sa ponoria a potom vyplávajú na hladinu s otvorenými ústami, vďaka čomu naraz dokážu skonzumovať extrémne veľké množstvo rýb.

Komentujúci užívatelia vtipkovali aj o tom, že zatiaľ čo dve ženy pri pohľade na veľryby takmer plakali od šťastia, pod hladinou sa odohrával masaker, pri ktorom zomierali mladé aj staré ryby. Jednoducho prírodná nádhera.

Domov
Zdieľať
Diskusia