Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2018, 17:47
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Známe tváre zo Slovenska a Česka míňajú na oblečenie tisícky eur. Stojí za to aj výsledok?

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Outfity plné luxusných značiek v podaní PIL C-ho, Teri Hodanovej alebo dvojice Sheen & Jickson.

Ak sa chce človek pohybovať vo svetle reflektorov, tak jednoducho musí vyzerať dobre, to je fakt, ktorý nemôže nikto poprieť. Dnešnej spoločnosti totiž nestačí, aby interpret, moderátor, športovec alebo ktokoľvek zo zábavného priemyslu vykonával svoju prácu na 100 %, čo je možno mierne povrchné, ale bohužiaľ...

Móda a riešenie vecí okolo nej sa stáva každodennou súčasťou života verejne známych tvárí, čo so sebou prináša aj nemalé investície do odevov a obuvi. V súčasnosti tak už vôbec nie je netradičné, že uvidíte Sajfu s ruksakom Gucci alebo Ega v bunde Louis Vuitton x Supreme kúpenú za priblížne 6-tisíc eur na eBayi.

Daná záležitosť nám avšak vôbec neprekáža, skôr naopak, konečne môžeme čerpať inšpiráciu aj z domáceho prostredia a nemusíme zakaždým sledovať  ľudí spoza veľkej mláky, alebo? Viac vám už napovedia zábery nižšie, na ktorých nechýba ani Yzomandias, PIL C, Leoš Mareš, Michaela Kocianová či Teri Hodanová.


PIL C v nohaviciach s opaskom jednej zo svojich obľúbených značiek Off-White a teniskách Yeezy Boost 350 od adidas Originals. Lukáš je veľkým fanúšikom futbalu, čo dokazuje jeho láska k Manchestru United a taktiež aj účasť na majstrovstvách sveta v Rusku, odkiaľ si priniesol okrem iného tričko s potlačou.

 

A post shared by PIL C (@pil_c) on

 

A post shared by PIL C (@pil_c) on

Yzomandias neobľubuje len high fashion kúsky, ale taktiež streetwear, čoho dôkazom je jeho zbierka vecí BAPE. Ružová kamufláž nie je sranda...

 

A post shared by Yzomandias (@yzomandias) on

Česká moderátorská ikona Leoš Mareš si vďaka úspešnej kariére môže vychutnávať lety súkromným lietadlom po vzore hereckých či hudobných hviezd. Na cestu zvolil pohodlný outfit s denimovou bundou, teniskami adidas Originals Stan Smith a luxusným koženým ruksakom od Louis Vuitton.

 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares) on

Pri rodinke Marešových ešte chvíľku pobudneme, keďže Leošova pani manželka Monika patrí medzi najlepšie obliekajúce sa ženy v českom šoubiznise. Na to, aby vyzerala dobre v spoločnosti, však musí poctivo cvičiť, čo jej vďaka ošateniu z dielní adidas ide o čosi ľahšie a príjemnejšie.

 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova) on

Slovenská kráska, ktorá modelingom prerazila veľmi ďaleko za územie Európy, nás opäť dostala jednoduchým poňatím módy. Adriana Čerňanová si vyskúšala skateboarding v horúcom Malibu len v krátkych denimových nohaviciach, ľahkej bunde a bielych teniskách.

Pražskí producenti sú extrém, a to nielen po hudobnej stránke. NobodyListen s partnerkou Teri Hodanovou v outfitoch módneho domu Dior. Ide o vôbec najkrajší český pár?

 

A post shared by NobodyListen (@nobodylisten) on

Modelka Michaela Kocianová vždy vie, ako si získať naše srdcia.

Na BAPE nedá dopustiť ani reprezentant východu Dalyb, ktorý tentokrát siahol taktiež po kamuflážovej mikine a vzorovaných teniskách. Zvyšok outfitu tvoria denimové nohavice Fendi, opasok Gucci, tričko Marino Infantry a slnečné okuliare Balenciaga.

 

A post shared by D L Y B (@dalybhahacrew) on

Slovenská influencerka žijúca v Sydney by mohla mať pokojne svoj vlastný módny seriál na pravidelnej báze a nezunovala by sa. Petra Macková nás najnovšie očarila čistým outfitom, v ktorom vynikajú denimové nohavice, topánky Tony Bianco a kabelka od módneho domu Chanel

 

A post shared by Petra (@pepamack) on

Burberry čakajú pod vedením Riccarda Tisciho zrejme zlaté časy, čo sa týka popularity, ale i kvality dizajnov, o čom vás presvedčí napríklad aj naša Tereza Haščáková - TTAPPLE

 

A post shared by TTAPPLE (@ttapple) on

 

A post shared by TTAPPLE (@ttapple) on

Label Milion + je v posledných mesiacoch doslova nezastaviteľný a vydáva jeden kvalitný hudobný počin za druhým, pričom to celé nestojí len na Logicovi (Yzomandias). Album Grál od dvojice Viktor Sheen a Jickson hovorí jasnou rečou a chlapci v ničom nezaostávajú ani po módnej stránke, alebo áno? Pripravte si roláky na jeseň!

 

A post shared by sheen (@viktorsheen) on

 

A post shared by sheen (@viktorsheen) on

Najštýlovejšia slovenská športovkyňa nemôže chýbať v žiadnom obdobnom článku, a tak pridávame Dominiku Navara Cibulkovú ako čerešničku na úplny koniec. Hravým letným kompletom od Versace a obuvou, respektíve kabelkou od francúzskej značky Hermès, si nás získala na plnej čiare, opäť.

 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu!

Anketa:
Ktorá zo známych osobností vyššie vás svojím outfitom zaujala najviac?
PIL C
Yzomandias
Leoš Mareš
Monika Marešová
Adriana Čerňanová
NobodyListen & Teri Hodanová
Michaela Kocianová
Dalyb
Petra Macková
TTAPPLE
Viktor Sheen & Jickson
Dominika Navara Cibulková
PIL C
9 %
104 Hlasov
Yzomandias
10 %
111 Hlasov
Leoš Mareš
15 %
165 Hlasov
Monika Marešová
2 %
27 Hlasov
Adriana Čerňanová
3 %
28 Hlasov
NobodyListen & Teri Hodanová
12 %
135 Hlasov
Michaela Kocianová
4 %
44 Hlasov
Dalyb
10 %
107 Hlasov
Petra Macková
6 %
66 Hlasov
TTAPPLE
9 %
95 Hlasov
Viktor Sheen & Jickson
7 %
73 Hlasov
Dominika Navara Cibulková
14 %
151 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia