Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2018, 17:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Tom Hardy sľúbil, že rozbije hubu každému, kto odfotí jeho deti. Herec netoleruje citlivé zásahy do súkromia

FILMY A SERIÁLY BITKA DETI TOM HARDY
Uložiť Uložené

Herec v novom rozhovore ukázal svoju otcovskú tvár.

Herec Tom Hardy si za roky svojej kariéry vybudoval veľký rešpekt nielen medzi svojimi kolegami, ale aj u fanúšikov. Zahral si všemožné postavy, kvôli ktorým musel výrazne schudnúť, pribrať či nabrať svaly.

Herec občas pôsobí tak, že by sme sa proti nemu v boji nechceli postaviť, ani keby sme mali zbraň a on len holé ruky. Takže mu tvrdenia nižšie aj veríme.

Ani pred bitkou by sa vraj nezastavil, keby ho na ulici oslovili okoloidúci a pokúsili sa odfotiť jeho deti. Hardy má z predchádzajúceho vzťahu 10-ročného syna, so svojou súčasnou manželkou Charlotte Riley dvojročného potomka a na ceste by mal byť podľa medializovaných správ aj druhý prírastok do rodiny.

Herec si na svoje súkromie dáva veľmi dobrý pozor a dvojnásobne to platí pri deťoch. Všetkých o tom presvedčil v novom rozhovore pre magazín Esquire, kde poslal fanúšikom jasný odkaz o svojich ratolestiach. Varoval ich, že ak sa ktokoľvek pokúsi odfotiť jeho deti, vytrhne mu z ruky foťák a zmláti ho ako žito.

Odporúčané
 Svetielko nádeje zlepšuje život detským onkologickým pacientom. Takto im môžeš pomôcť aj ty Svetielko nádeje zlepšuje život detským onkologickým pacientom. Takto im môžeš pomôcť aj ty 21. marca 2024, 9:00

Hardy chápe, že je známa osobnosť a ľudia si ho radi fotia na ulici, čo ho síce znervózňuje, ale nič s tým nenarobí. Za hranicou je však fotenie jeho detí, takže ak nechceš z náhodného stretnutia s hercom odchádzať dobitý, zrejme by si pre istotu nemal vyťahovať svoj mobil, alebo ho o fotku veľmi rýchlo poprosiť.

Pri pokuse o fotku jeho detí sa vraj mení na bežného otca, ktorý cíti potrebu ochraňovať svojich potomkov a vraj ho nebude zaujímať ani príbeh a dôvod, prečo by mal ktokoľvek záujem o fotku jeho detí.

Domov
Zdieľať
Diskusia