Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2018, 10:44
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kim Kardashian chcela spropagovať tenisky Yeezy, no fotkou pobavila celý internet. Z jej komickej pózy sa stalo chytľavé meme

ZAUJÍMAVOSTI KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Internetoví komici na seba nenechali dlho čakať.

Posledná fotka, ktorú Kim Kardashian West pridala na svoj Instagram a Twitter, pôsobí na fanúšikov pomerne zvláštnym dojmom. 37-ročná modelka, influencerka a televízna osobnosť mala podľa všetkého v pláne spropagovať Yeezy Boost 350 V2 “Butter”. Jej príspevok však nezískal takú odozvu, akú by pravdepodobne čakala, a to z jedného prostého dôvodu.

Na uverejnenej fotografii ju môžeš vidieť ležať na posteli iba v spodnej bielizni a na nohách má obuté spomínane adidasy. Na tom by však nebolo nič zvláštne, keby Kimberly nevytvorila absurdne komickú pózu, z ktorej sa automaticky stalo vtipné meme, šíriace sa ako vírus celým internetom.

U nej, rovnako ako aj u jej sestier, sú už fanúšikova zvyknutí na čokoľvek, avšak jej najnovšia na prvý pohľad nevinná póza nenechala internetových komikov chladných. Pod zmienenou fotkou na jej Twitteri sa začali množiť všemožné humorné reakcie či upravené fotografie, v ktorých Kim napríklad tancuje Look Alive dance, hrá Twister či prechádza cieľovou páskou na maratóne. Vybrali sme pre teba tie najlepšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia