Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2018, 14:22
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Nike opäť naskladní väčšinu zo svojich najvyhajpovanejších tenisiek už 8. augusta

MÓDA NIKE VIRGIL ABLOH
Uložiť Uložené

Nenechaj si ujsť jedinečnú príležitosť vlastniť jedny z najvychytanejších tenisiek súčasnosti.

Pri príležitosti prvého výročia aplikácie Nike SNEAKRS sa športový gigant Nike rozhodol restocknúť niekoľko vyhajpovaných modelov tenisiek, medzi ktorými nechýbajú viac ako obľúbené kúsky zo spolupráce s Off White a rôznymi umelcami, alebo vyhľadávané Nike React Element 87. Veľkolepý restock sa udeje už zajtra, 8. augusta, o 15:00 nášho času. Bohužiaľ, Nike neposiela svoj tovar na Slovensko. Pokiaľ však máš k dispozícii českú adresu a ešte nemáš stiahnutú aplikáciu, nenechaj si ujsť túto jedinečnú príležitosť.

Modely so značkou Off White, pod ktorými je podpísaný uznávaný dizajnér Virgil Abloh, nadobúdajú dnes astronomických hodnôt. Beznádejne vypredané a zberateľmi vyhľadávané sú však i tenisky Air Max 97 SKAir Max 97 BW, ktoré dizajnoval britský raper Skepta a tiež Nike Air Max 1 zo spolupráce s holandským umelcom vystupujúcim pod prezývkou Parra. Okrem nich sa však môžeš tešiť i na mnohé iné. Musíme sa však nechať prekvapiť.

Nike Air Jordan 1 a Nike Air Presto zo spolupráce s Off White

 

Příspěvek sdílel uživatel @rarniy.item,

Skeptove Air Max 97 SK

Air Max 1 v spolupráci s Parra

Rôzne farebné prevedenia Nike React Element 87

Domov
Zdieľať
Diskusia