Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2018, 16:17
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Psychiatrickí pacienti Jonah Hill a Emma Stone nevedia v seriáli od tvorcu True Detective rozoznať realitu od fantázie

FILMY A SERIÁLY MANIAC
Uložiť Uložené

Cary Fukunaga si nás získal už prvou sériou True Detective. Bude Maniac podobne kvalitným seriálom?

Nový projekt od Caryho Fukunagu sme zaradili do nášho redakčného výberu najočakávanejších seriálov roku 2018. Po dlhej dobe k vám konečne prichádzame aj s plnohodnotným trailerom.

V ňom sa pozrieme na dvojicu hlavných hrdinov, ktorých stvárnia Emma Stone a Jonah Hill. Tí si v seriáli zahrajú psychiatrických pacientov unikajúcich do sveta fantázie.

Kvôli ich závažnému stavu sa rozhodnú podstúpiť bližšie nešpecifikovaný experiment. Čo všetko budú prostredníctvom neho musieť podstúpiť vám napovie nižšie priložená upútavka.

Tá po pravde pôsobí pomerne záhadne a vo svojej podstate nám z obsahu seriálu ukáže iba to nutné. Podľa nej už ale teraz vieme, že jednotlivé alternatívne reality kľúčovej dvojice budú poriadne bláznivé.


Scenár k seriálu Maniac napísal Patrick Somerville a o réžiu sa postaral Cary Fukunaga (True Detective, Jane Eyre). Okrem Hilla a Stone v jednotlivých epizódach uvidíme hercov, ako Sally Field, Jemimu Kirke, Juliu Garner, Justina Therouxa a ďalších.

Všetkých desať častí prvej série plánuje Netflix vypustiť do sveta už budúci mesiac, a to konkrétne 21. septembra (září) 2018. Veríte, že sa Fukunagovi podarí opätovne trafiť do čierneho? Alebo ste po prvej upútavke skôr skeptickí?

Domov
Zdieľať
Diskusia