Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2018, 13:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Forbes zverejnil rebríček 20 slovenských kráľov online sveta. Nášmu internetu vládnu youtuberi, raperi a športovci

ZAUJÍMAVOSTI INFLUENCERI INSTAGRAM REBRÍČEK
Uložiť Uložené

Podobný rebríček sme si pre vás pripravili už aj my, no pozostával len z čísel na Instagrame. Forbes však tentokrát rátal so všetkými sociálnymi sieťami.

Trend influencerov je už v dnešnej dobe prirodzený a všetci si pomaly začínajú uvedomovať, že v konečnom dôsledku vplyv známych osobností dokáže byť aj pozitívny. Samozrejme, je treba brať ich príspevky či názory so zdravou dávkou nadhľadu, no youtuberi, hudobní interpreti aj športovci si svoju zodpovednosť uvedomujú a dokážu s ňou aj patrične pracovať v online svete.

Stále však platí, že každý z nich má inú cieľovú kategóriu a dokáže zasiahnuť rôzne veľké publikum. Na túto problematiku sa v týchto dňoch pozrel známy magazín Forbes, ktorý zostavil rebríček s titulom "králi internetu" zameraný výhradne na verejne dostupné čísla zo sociálnych sietí.

Na prvom mieste sa podľa očakávaní nachádza youtuber Gogo, ktorý bude pred ostatnými ešte veľmi dlho držať náskok vďaka svojmu obrovskému youtube kanálu. Druhým je najlepší cyklista planéty a zároveň slovenský reprezentant Peter Sagan, ktorý prekročil hranicu siedmich cifier na Facebooku aj Instagrame. Trojicu najväčších uzatvára člen Kontrafaktu Rytmus

Celý rebríček nájdeš na stránke forbes.sk aj s krátkym komentárom ku každej priečke. 

Forbes zverejnil rebríček 20 slovenských kráľov online sveta. Nášmu internetu vládnu youtuberi, raperi a športovci
Domov
Zdieľať
Diskusia