Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2018, 20:07
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Krvilačný prehistorický žralok a skupina lovcov nám v kinách zrejme pripravia dokonalú letnú zábavu plnú akcie, humoru a napätia

FILMY A SERIÁLY THE MEG
Uložiť Uložené

The Meg dorazí do našich kín už tento týždeň.

Tešíte sa už na žraločí blockbuster The Meg? Akčná jazda dorazí do našich kín už najbližší štvrtok, takže sa trochu navnadíme výborným medzinárodným trailerom a niekoľkými vtipnými plagátmi.

Už sme si preklepli aj prvé kritické reakcie, ktoré hovoria o kvalitnej, svižnej a zábavnej popcornovke, kde nebude núdza o skvelú akciu, napätie, ale aj humor. Podľa kritikov ide skrátka ide o ideálny film pre letnú sezónu.

Vo filme budeme sledovať, ako sa z netušených hlbín oceánu vynorí Megalodon - prehistorický žralok, o ktorom sa malo za preukázané, že vyhynul pred miliónmi rokov. Kapitán Taylor (Jason Statham) a jeho tím sa teda musia pokúsiť nebezpečného predátora zneškodniť.

Už doterajšie trailery vyzerali zábavne a ani vyššie uvedená ukážka za nimi nezaostáva. Má výborný ťah na bránu a skvelý hudobný podkres. Zo všetkých upútaviek bolo z nich jasné, že sa snímka ani zďaleka nebude brať smrteľne vážne, čo je samozrejme len pre dobro veci (opačný prístup by sa zrejme rovnal katastrofe).

Na réžiu dohliadal Jon Truteltaub a okrem Stathama uvidíme aj Ruby Rose, Roberta Taylora, Cliffa Curtisa, Rainna Wilsona či Bingbing Li. Do slovenských kín The Meg pripláva už 9. augusta (srpen) 2018. Vyrazíte do kinosál?

Domov
Zdieľať
Diskusia