Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2018, 17:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Moloch Vlavo oznamuje, že sa dočkáme pokračovania beefu. Má v pláne vydať skladbu Halooo

HUDBA
Uložiť Uložené

Pod vlnou ďalších udalostí už niektorí na spor medzi Molochom a zvyškom scény zabudli, no všetko nasvedčuje tomu, že sa dočkáme pokračovania.

Zatiaľ poslednou pripomienkou v už veľmi dobre známom beefe bola skladba od Majka Spirita s názvom Prvý a posledný. Molochovou odpoveďou najprv bolo nahlásenie tracku na YouTube, keďže v ňom Grimaso použil wordcuty, kde petržalského rapera zosmiešňoval vlastnými slovami z jeho staršej tvorby. Keďže je YT v poslednej dobe na podobné reporty háklivejší ako kedykoľvek predtým, pôvodnú verziu Speezymu skutočne zmazal

Moloch sa k tomuto kroku vyjadril jednoznačne. Vraj si žiada od člena H16 silnejšiu odpoveď, na ktorú by potom mohol reagovať. Všetko však nasvedčuje tomu, že sa nakoniec uspokojil aj s tým, čo Spirit nahral. Dnes totiž pri príležitosti dosiahnutia 2 miliónov views na zatiaľ poslednom singli Zec Ma Moloch Vlavo oznamuje, že čoskoro príde pokračovanie. 

Malo by dostať názov Halooo a my budeme zvedaví, na čo, resp. koho sa bývalý člen už neexistujúcej Druhej Strany zameria. Pouličný autor tónov už podľa všetkého odpovedať nebude a ani reprezentanti Jednašestky sa už asi nebudú chcieť naťahovať. Do komentárov nám pokojne napíš, čo môže podľa teba ešte tento spor priniesť a na koho strane s odstupom času si.

Domov
Zdieľať
Diskusia