Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2018, 2:31
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Iggy Azalea propaguje svoj nový album polonahými fotkami na Instagrame. Nechýbajú obnažené bradavky či sexi pózy

HUDBA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Raperka si chce nahotou pravdepodobne zaistiť vysoký predaj.

Zo strany austrálskej raperky Iggy Azaley sme sa už pomerne dlhú dobu nedočkali žiadneho väčšieho hudobného projektu, napríklad v podobe albumu. Teda až do včerajšieho dňa, kedy sa presne po štyroch rokoch vrátila s úplne novým dielom z jej produkcie nesúcim názov Survive The Summer. Každý interpret si je však dobre vedomý toho, že na to, aby jeho hudobné výtvory boli úspešné, potrebuje dobrú a efektívnu propagáciu. A Iggy rozhodne nie je výnimkou.

Amethyst Kelly totiž svojimi preslávenými krivkami šokovala všetkých fanúšikov na Instagrame po tom, čo sa najnovšie 6-skladbové EP rozhodla dostať do povedomia prostredníctvom polonahých fotiek. Tie sú rozdelené rovno do dvoch sérií. Prvá obsahuje tri fotky úplne obnaženej Austrálčanky, ktorej intímne partie zakrýva len neónovo-zelená Prada kabelka. V druhej trojici je už speváčka v plavkách, no bez akejkoľvek cenzúry vystavuje svoje úplne nahé bradavky.

Pod fotkami samozrejme nechýbajú hashtagy #SurviveTheSummer odkazujúce na jej najnovší hudobný počin. S pomerne odvážnym krokom si Iggy chce pravdepodobne zaistiť vysoký predaj svojho oficiálne druhého EP-ečka v poradí, na ktorom hosťuje aj Wiz Khalifa. Ak si si ho však náhodou ešte nestihol vypočuť, rozhodne to naprav.

Domov
Zdieľať
Diskusia