Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2018, 12:07
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

4. séria Farga sa bude odohrávať v roku 1950 a zahrá si v nej Chris Rock. Stane sa hlavou kriminálneho syndikátu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Šéf stanice FX Network John Landgraf sa na nedávnej tlačovke rozpovedal o nadchádzajúcej sérii Farga a prezradil niekoľko príbehových detailov.

O štvrtej sérii Farga sme doposiaľ vedeli iba toľko, že sa jej dočkáme niekedy v najbližších rokoch. Nič viac. Tvorca projektu Noah Hawley bol totiž v poslednej dobe nesmierne vyťažený.

Pracoval na skvelom komiksovom seriáli Legion, dokončoval blížiacu sa sci-fi drámu Pale Blue Dot s Natalie Portman a možno si našiel nejaký ten čas aj na oznámenú sólovku Doctora Dooma.

Na nedávnej tlačovke sa však k slovu dostal napríklad aj šéf stanice FX Network John Landgraf, ktorý všetkých fanúšikov televízneho Farga konečne potešil celkom novými informáciami.

4. séria Farga sa bude odohrávať v roku 1950 a zahrá si v nej Chris Rock. Stane sa hlavou kriminálneho syndikátu
Zdroj: FX

Prezradil, že príbeh 4. série sa bude odohrávať v Amerike roku 1950, a to konkrétne na konci dvoch veľkých migrácií. Ľudí z južnej Európy a z krajín, ako napríklad Taliansko, ktorí prišli do Ameriky na prelome minulého storočia a usadili sa v severných mestách New Yorku či Chicagu.

Druhou skupinou boli zasa Afroameričania. Tí vo veľkých počtoch opustili južné oblasti, aby unikli zákonom Jima Crowa (rasistickej legislatíve pomenovanej po fiktívnej postave černošského otroka), pričom sa taktiež presťahovali do New Yorku, Chicaga a ďalších miest na severe Ameriky.

Budeme tak svedkami stretu týchto dvoch skupín, z ktorých každá bojuje o kúsok amerického sna. Ocitneme sa v Kansas City v štáte Missouri, kde medzi sebou dva kriminálne syndikáty udržujú neľahký mier. Kontrolujú alternatívnu ekonomiku, ako vydieranie, vykorisťovanie a drogy.

4. séria Farga sa bude odohrávať v roku 1950 a zahrá si v nej Chris Rock. Stane sa hlavou kriminálneho syndikátu
Zdroj: FX

Aby teda upevnili vzájomné prímerie, hlavy oboch kriminálnych rodín sa rozhodnú, že si vymenia svojich najstarších synov. Lídrom jednej strany sa stane Chris Rock (Lethal Weapon 4, The Longest Yard).

Ten kvôli prosperite a podľa dohody musí vydať svojho najstaršieho syna nepriateľovi, no zároveň je povinný prijať cudzieho potomka a vychovávať ho ako vlastného. A aj keď je to ťažké, obe strany z toho profitujú. Potom však príde moment, ktorý všetko zmení.

Hlava mafie v Kansas City totiž bude musieť absolvovať rutinnú operáciu a nečakane pri nej umiera. Landgraf ďalej dodal, že pôjde o príbeh imigrácie a prispôsobenia sa. Uvidíme, čo všetko sú ľudia ochotní urobiť pre peniaze a ako si poriadia v situáciách, ktoré už nemajú pod kontrolou.

4. séria Farga sa bude odohrávať v roku 1950 a zahrá si v nej Chris Rock. Stane sa hlavou kriminálneho syndikátu
Zdroj: Magnolia Pictures

Herec Chris Rock svoju účasť v seriáli okomentoval slovami, že je fanúšikom Farga a už sa nevie dočkať práce s Noahom. Príbehové zasadenie a jeho detaily vyzerajú na prvý pohľad skutočne zaujímavo a lákavo. Kedy sa ale 4. série dočkáme, to zatiaľ ostáva záhadou.

Posledné správy hovorili o tom, že natáčanie by mohlo začať niekedy v priebehu budúceho roka, tým pádom by bola premiéra naplánovaná buď na koniec roka 2019, alebo až na rok 2020. Definitívne to však budeme vedieť až časom.

Čo hovoríte na prvé informácie ohľadom 4. série? A ste spokojní s obsadením Chrisa Rocka? Určite sa s nami podeľte o vaše dojmy v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia