Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2018, 22:03
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Gangsterka The Irishman od Martina Scorseseho je už v strižni. Pozrite si niekoľko fotiek zo samotného nakrúcania

FILMY A SERIÁLY THE IRISHMAN
Uložiť Uložené

Očakávaného filmu s Robertom De Nirom, Al Pacinom a Joeom Pescim sa dočkáme budúci rok.

Očakávaná gangsterka The Irishman od Martina Scorseseho už síce ukončila nakrúcanie, avšak napriek tomu tu pre vás máme ešte niekoľko obrázkov zo samotného pľacu.

V adaptácii románu I Heard You Paint Houses od Charlesa Brandta uvidíme Roberta De Nira, Joea Pesciho, Al Pacina, Annu Paquin, Harveyho Keitela, Bobbyho Cannavalea, Jesseho Plemonsa či Jacka Hustona.

Príbeh rozpráva o mafiánskom nájomnom vrahovi Frankovi "The Irishman" Sheeranovi, človekovi, ktorý má veľmi zaujímavé informácie o zmiznutí a smrti vodcu odborov Jimmyho Hoffu.

O scenár sa postaral Steven Zaillian (Schindlerov zoznam). Projekt patrí medzi Scorseseho vysnívané tituly a sfilmovať sa ho snažil už dlhé roky.

Všetky štúdiá však vyhodnotili film ako príliš rizikový a náročný. Kultovému režisérovi však podal pomocnú ruku Netflix, a tak sa tohto nezvyčajného príbehu predsa len dočkáme.

Film sa momentálne nachádza v post-produkcii a jeho premiéra je naplánovaná na rok 2019. Pre viac informácií vstúpte do tohto vlákna.



Ďalšie fotografie nájdete po kliknutí na túto stránku

Domov
Zdieľať
Diskusia