Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2018, 11:49
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ako sa natáčala bitka vo Wakande so špeciálnymi efektami a čo povedala Gamora Thanosovi vo vystrihnutej scéne z filmu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vychutnajte si detailnejšie nahliadnutie na vzťah otca a jeho adoptívnej dcéry, zákulisné komentáre štábu k finálnemu súboju proti Thanosovým bojovníkom a vystrihnutú scénu s Visionom a Scarlet Witch.

Po nedávno zverejnenej bonusovej scéne so Star-Lordom a Draxom prichádza pre fanúšikov Infinity War hneď trojité potešenie v podobe ďalšej dvojice vystrihnutých scén a videa zameriavajúceho sa na natáčanie bojov na území Wakandy.

V prvom z prípadov pôjde o modifikovanú verziu originálu, ktorého ste mohli byť svedkami pri návšteve kina. Určitá časť pôvodného dialógu je zmazaná a nahradená časťou, kde Thanos rozpráva o svojej adoptívnej dcére ako o najdivokejšej žene v celej galaxii.

Druhé video nás prenesie na perifériu Wakandy, kde budeme môcť nahliadnuť na detaily ohľadom natáčania bitky medzi jej bojaschopnými obyvateľmi bok po boku s Avengers a vojskami zlomyselného Thanosa.

Členovia štábu sa mimo iného vyjadria aj k tomu, ako vďaka špeciálnym efektom docielili početné znásobenie bojovníkov na scéne.

Tretí prípad je, podobne ako video s Gamorou a Thanosom, modifikáciou pôvodnej scény. Tentokrát ale pôjde o Scarlet Witch s Visionom, ktorí sa dostali do konfliktu s členmi Black Order.

Dátum vydania Blu-ray a DVD edície je naplánovaný na 14. augusta (srpen) 2018, a tak už onedlho môžete určite počítať s ďalším množstvom bonusových materiálov.

Domov
Zdieľať
Diskusia