Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2018, 17:37
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Českí policajti vracajú úder. Vysmievajú sa nám za výkony v hokeji po tom, čo sme Čecha automaticky obuli do ponožiek v sandáloch

ZAUJÍMAVOSTI ČESKO
Uložiť Uložené

Aj česká polícia má dobrý zmysel pre humor.

Len pred pár dňami si slovenskí policajti zažartovali na účet českého mladíka, ktorého v Trnave chytili s hromadou extázy a už sme sa dočkali aj reakcie spoza hraníc. Nielen slovenskí, ale aj českí policajti majú svoju oficiálnu stránku na Facebooku.

Českých mužov zákona zrejme fanúšikovia upozornili na to, že naši policajti si z Čecha uťahovali rovno fotkou v ponožkách a sandáloch, a tak nezostali ticho pri nedávnom príspevku ani oni. Policajtom za riekou Moravou sa podarilo rozbiť organizovanú skupinu „skořápkarov“, čiže ľudí, ktorí miešajú tri kelímky a nechávajú ľudí hádať, kde sa nachádza guľôčka.

Aj keď o Slovákoch tradične nekoluje stereotyp ako ponožky v sandáloch, Česi na nás našli veľmi silnú zbraň. Namiesto názvu našej krajiny v príspevku napísali, že časť gangu pochádzala z krajiny, ktorá nedokázala poraziť českých hokejistov v ponožkách a sandáloch na majstrovstvách sveta v hokeji už od roku 2012.

Česi sa v komentároch veľmi dobre zasmiali, ale prišla aj slovenská odveta. Momentálne držíme v rukách všetky tromfy, pretože majstrovstvá sveta sa budúci rok konajú na Slovensku a jeden z našich krajanov Čechom odkázal, aby sa náhodou o rok nezabudli pri neočakávaným bezpečnostným kontrolám na letisku a nestihli svoj zápas.

Takto si slovenskí policajti vystrelili zo zadržaného Čecha

Domov
Zdieľať
Diskusia