Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2018, 9:45
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Tanečky, veľké zadky či zlaté zuby. Drake vydáva videoklip k virálnemu hitu In My Feelings

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Takmer 8-minút radosti z hudby v podaní Champagne Papiho.

Aktuálne azda najväčšia hudobná superstar pracuje neustále, čo nám skrz skladby stihol podotknúť už hneď niekoľkokrát, a tak nás pravidelne poteší niečim novým z dielní OVO. Len niečo pred vyše mesiacom vydal dlho očakávany album Scorpion, ktorý ako celok trochu unavuje, ale vybrané single sú na inej dĺžke a valcujú rebríčky. 

Champagne Papi jednoducho vie, ako na to a dôkazom je okrem singlov I'm Upset, God's Plan alebo Nice For What taktiež skladba In My Feelings. Tá sa stala virálnou záležitosťou doslova zo dňa na deň vďaka človeku menom Shiggy, ktorý natočil tanečné video s hashtagom #DoTheShiggy, čoho sa ihneď chytili tisíce ľudí naprieč svetom. Ak patríte medzi našich pravidelných čitateľov, tak ste určite postrehli aj pokusy Soničky Skoncovej, PIL C-ho či našej Barborky.

Dnes sa ale dočkávame oficiálného videoklipu s minutážou dosahujúcou pomaly rovných 8 minút a uvidíme v ňom tanečky po vzore spomínanej výzvy, veľké zadky či zlaté zuby, ktoré sú aktuálne veľmi veľkým trendom medzi rapermi.

Kiki, do you love me? Are you riding?
Say you'll never ever leave from beside me
'Cause I want ya, and I need ya
And I'm down for you always

Domov
Zdieľať
Diskusia