Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2018, 16:44
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

The Rock a Emily Blunt pozdravujú divákov z pľacu novej dobrodružnej akcie Jungle Cruise od Disney

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON JUNGLE CRUISE
Uložiť Uložené

Zdá sa, že The Rock a Emily Blunt si na plátne budú rozumieť.

Walt Disney pre nás chystá dobrodružnú snímku Jugle Cruise, ktorá bude založená na známej atrakcii z ich zábavných parkov. Režíruje Jaume Collet-Serra a v hlavných úlohách uvidíme drsňáka Dwaynea "The Rock" Johnsona a pôvabnú Emily Blunt.

Práve oni si počas nakrúcania našli čas a v nižšie priloženom videu nás pozdravili priamo z pľacu. Podľa tejto krátkej ukážky sa zdá, že medzi sebou majú príjemnú chémiu a na plátne im to bezpochyby bude svedčať.

Vo filme si The Rock zahrá lodného kapitána Franka, ktorý vezme jeho sestru (Blunt) a jej brata (Jack Whitehall), aby uprostred džungle našli mystický strom. Ten by podľa legendy dokázal vyliečiť všetky choroby.

Na tejto expedícii im však v ceste budú stáť divoké zvieratá a nespútaná príroda. Okrem spomenutých hercov sa na plátne objavia aj Jesse Plemons, Edgar Ramírez, Paul Giamatti, Andy Nyman a Dani Rovira. Americká premiéra je naplánovaná na 11. októbra (říjen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia