Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2018, 23:22
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zábavné video od Disney vám odhalí, ako prebiehalo natáčanie Infinity War a taktiež, ktoré scény sa tvorcom veľmi nepodarili

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nakrúcanie Avengers: Infinity War si herci užívali na maximum.

Vraví sa, že základom dobrého filmu je, okrem iného, pohoda a dobrá atmosféra na pľaci počas nakrúcania. Pri natáčaní Avengers: Infinity War to nepochybne platilo na sto percent. Ako sa môžete presvedčiť z videa nižšie, pred kamerami skrátka vládla pohoda a zábava. V ňom uvidíte aj najlepšie brepty a nepodarené zábery.

Pobaví vás Paul Bettany a Chris Evans či Peter Dinklage, ktorý všetkých varoval, aby sa pripravili na skutočne "zlé herectvo". Herci si skrátka natáčanie užívali a táto pozitívna energia sa preniesla aj na samotné plátno. Avengers: Infinity War je najzárobkovejším filmom roku 2018 a na svojom konte už má viac ako 2 miliardy dolárov.

 

V celkovom rebríčku najziskovejších filmov všetkých čias mu patrí 4. miesto. Infinity War predbehli Star Wars: The Force Awakens, Titanic a Avatar. Čo sa týka Avengers 4, internetom v poslednej dobe cirkulovali správy, že premiéra štvrtého dielu sa posunie z mája (květen) na apríl (duben) 2019.

V Nemecku, Francúzsku a Veľkej Británii sa síce diváci dočkajú Avengers 4 už koncom apríla, do Ameriky však superhrdinovia dorazia v už oznámenom termíne, konkrétne 3. mája (květen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia