Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2018, 13:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenskí policajti chytili Čecha so 125 dávkami extázy. Vystrelili si z neho pomocou ponožiek v sandáloch

ZAUJÍMAVOSTI DROGY TRNAVA
Uložiť Uložené

Mladý Čech nebude na svoj výlet na Slovensko spomínať v dobrom.

Výlet na Slovensko nedopadol pre 19-ročného Čecha Mateja veľmi pozitívne. Mladík manipuloval s hromadou extázy pri trnavskom nákupnom centre a čo čert nechcel, okolo prechádzali naši muži zákona a hneď mali podozrenie, že vo veľkom množstve vrecúšok nebude schovávať len nevinné tabletky na bolesti hlavy.

Mateja oslovili, obmedzili na osobnej slobode a previezli na stanicu, pričom mladý Čech príliš dlho nevzdoroval a rýchlo pochopil, že sa dostal do veľmi zlej situácie. Policajtom dobrovoľne odovzdal 39 vrecúšok, v ktorých našli približne 125 dávok extázy, a zrejme sa tak skoro do Trnavy a ani domov nevráti.

Za drogy mu hrozí väzenie na 3 až 10 rokov, takže extázu na slovenských diskotékach už pravdepodobne predávať nebude, pričom administrátor policajnej stránky na Facebooku si z Čecha ešte aj vystrelil pomocou obrázku.

Pod príspevkom nezverejnil len fotky vrecúšok s extázou, ale pridal medzi nich aj fotku muža s bielymi ponožkami v čiernych sandáloch. Na konci textu potom zanechal vetu, že jedna fotka je len ilustračná. Pod statusom sa rýchlo rozbehla diskusia, v ktorej sa väčšina ľudí na ponožkách zasmiala, avšak našli sa aj užívatelia bez pochopenia ku podobnému chovaniu štátnej inštitúcie.

Domov
Zdieľať
Diskusia