Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2018, 16:56
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

13-ročný Reuben De Maid si bez líčenia nevie predstaviť život. Talentovaného chlapca obľubujú aj Ellen DeGeneres či Kim Kardashian

Uložiť Uložené

Zoznám sa s talentovaným make-up artistom a spevákom, ktorý nadchol svet.

Líčenie už dávno nie je iba výsadou žien. Koniec koncov, viackrát si sa o tom mohla presvedčiť aj na našej stránke. V minulosti sme si predstavili niekoľkých mužov, ktorí svoj život zasvätili líčeniu a bez make-upu si nevedia predstaviť ani jediný deň. Spolupracujú so známymi osobnosťami, majú svoje vlastné kozmetické značky a častokrát sa vedia nalíčiť lepšie ako mnohé z nás.

Dnes sa bližšie pozrieme na ďalšiu hviezdu zo sveta kozmetiky. Ide o 13-ročného make-up artistu a speváka menom Reuben De Maid. Všimla si ho už aj moderátorka Ellen DeGeneres a takisto Kim Kardashian, s ktorou má na svojom Instagrame aj zopár selfičiek.

Reuben pochádza z Llandaffu vo Walese. Minulý rok ho známa moderátorka Ellen pozvala do svojej šou, kde všetkých ohúril speváckym talentom. Po tomto vystúpení sa stal doslova online senzáciou a písali o ňom médiá z celého sveta. Ellen ho pri tejto príležitosti vyspovedala a na otázku, čím chce byť, keď vyrastie, odpovedal, že chce byť Kim Kardashian. Ako sa len 13-ročný Reuben dostal k líčeniu? Už od ôsmich rokov sledoval rôzne blogy a make-up tutoriály. Pri tejto záľube trávil aj niekoľko hodín denne, aby sa naučil čo najviac.

Na jeho ceste za úspechom sa však stretol aj so šikanovaním a mnohými útokmi na jeho osobu. Reuben do školy chodil nalíčený, no jeho spolužiaci na to nezareagovali veľmi dobre. Takisto sa stal terčom útokov na sociálnych sieťach a o tejto odvrátenej stránke slávy sa rozhovoril počas televíznej relácie Good Morning Britain. Reuben sa vyjadril, že nerozumie tomu, prečo mu ľudia nadávajú za to, že je trochu odlišný od ostatných. Útoky ho od jeho vášne našťastie neodradili a ty teraz môžeš sledovať rôzne make-up tutoriály z jeho dielne.

Reuben ti na svojom Youtube kanáli ukáže, ako sa nalíčiť tak, aby si vyzerala ako jeho idol Kim Kardashian alebo ako vyzerať fresh aj po prebdenej noci. Svoje kreácie skúša nielen na sebe, ale aj na svojej sestre Coco, spolu tvoria naozaj podarenú dvojicu. Na Instagrame ho sleduje už viac ako 230-tisíc ľudí, ktorým jeho inakosť neprekáža. Okrem toho môžeš sledovať jeho spevácke výkony na jeho ďalšom účte.

Reuben ti ukáže ako vyčarovať look ako Kim Kardashian

Domov
Zdieľať
Diskusia