Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2018, 19:28
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Čo sa dialo so Star-Lordom a Draxom potom, čo Thanos uniesol Gamoru? Vystrihnutá scéna z Avengers: Infinity War vám odpovie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po nepodarenom súboji s Thanosom na Knowhere rozhodne nebolo členom Strážcov Galaxie do smiechu.

Od premiéry komiksovky Avengers: Infinity War ubehlo už pekných pár mesiacov a všetci vášniví fanúšikovia MCU tak začínajú upierať svoje zraky k najbližšiemu obdobiu, kedy sa film dostane do predaja aj na Blu-ray a DVD nosičoch.

Samozrejme, bonusové materiály by mali byť prešpikované množstvom zaujímavých záberov spoza kamier či vystrihnutých scén, čo potvrdzuje aj zverejnenie nižšie priloženého videa.

Klip sa sústredí na Star-Lorda (Chris Pratt), Draxa (Dave Bautista) a Mantis (Pom Klementieff), ktorí sa nachádzajú na svojej lodi potom, čo Thanos (Josh Brolin) na území Knowhere uniesol Gamoru (Zoe Saldana).

Väčšinu stopáže síce tvorí hádka medzi Star-Lordom a Draxom, prvý menovaný si však všimne množstvo neprijatých správ. Tie sú od Nebuly (Karen Gillan), ktorá, ako už z filmu veľmi dobre vieme, počas svojho úteku od Thanosa nechala odkaz členom Guardians of the Galaxy.

Teraz sa už ale vrhnite na ukážku a určite nám dajte vedieť, či si plánujete zakúpiť nejakú verziu Avengers: Infinity War na Blu-ray či DVD. Dátum vydanie je naplánovaný na 14. augusta (srpen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia