Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2018, 12:12
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Elegantné mokasíny alebo pohodlné chino nohavice. Vybrali sme niekoľko kúskov, ktoré ti pomôžu stráviť prebiehajúce horúčavy

MÓDA
Uložiť Uložené

Leto je horúcejšie ako kedykoľvek predtým. Je potrebné mu vzdorovať priedušným a pohodlným oblečením.

Leto je už dlhšie v plnom prúde, avšak tie najväčšie horúčavy sú ešte len pred nami. Kvôli tomu je potrebné sa vyzbrojiť poriadnou dávkou trpezlivosti, kvalitným deodorantom a priedušným pohodlným oblečením, ktoré môže byť samozrejme takisto zaujímavé. Pripravili sme si pre teba šesť letných vychytávok, s ktorými sa popasuješ s prebiehajúcimi horúčavami o čosi jednoduchšie.

Tričko s gombíkovou légou

Takzvané henley tričko je v podstate polokošeľou bez goliera. Pomocou gombíkov umožňuje odhaliť časť hrude a dopomôcť tak k okamžitému pocitovému ochladeniu. Pokiaľ na nej nepestuješ prales, takáto odhalená hruď praktický nemôže uraziť.

Chino

Chino sú nohavice vyrobené zväčša zo stopercentnej bavlny, ktoré si môžeš obliecť i k teniskám a streetwearovému oblečeniu, s pokojným svedomím však rovnako i k elegantným topánkam a košeli. Ponúkajú priedušnú a o čosi pohodlnejšiu alternatívu za džínsy.

 

Příspěvek sdílený ITEM Blog (@d_watso),

Košeľa so vzorom

Farebné košele s výraznými tropickými motívmi sú snáď najobľubenejším kúskom milovníkov leta a všetkých jeho nerestí. Sú ideálnou voľbou na festival, party, dovolenku pri mori či na bežnú prechádzku. Sú skrátka všestranne využiteľné a univerzálne.

 

Příspěvek sdílený GQ (@gq),

 

Příspěvek sdílený Stüssy (@stussy),

Slip-on tenisky

Nazúvacie tenisky bez šnurovania sú ďalším z obľúbených kúskov, bez ktorých sa letný šatník asi ani nezaobíde. Tie najpopulárnejšie sú od Vans a dostupné v nespočetnom množstve farieb, ich kombinácií, vzorov, materiálov a rozličných prevedení.

 

Příspěvek sdílený vans (@vans),

Najnovšia spolupráca Vans s Vincentom van Goghom

Ľadvinky

Leto je tým ročným obdobím, kedy kvôli nevydržateľným horúčavám potrebuješ cestovať čo najpohodlnejšie. Prepchaté vrecká sú teda vyslovene nežiadúcou záležitosťou, ktorej sa dá veľmi jednoducho vyhnúť práve ľadvinkou. Tá s ľahkosťou uschová všetko, čo budeš so sebou počas bežného dňa potrebovať.

 

Příspěvek sdílený PAQ (@paq.official),

Mokasíny

Mokasíny alebo loafers sú elegantnou obuvou, zväčša z pravej kože alebo semišu. Rovnako ako pri vyššie spomenutých teniskách od Vans ide o nazúvacie topánky, ktoré sa často a s veľkou obľubou nosia bez ponožiek. Čo sa týka elegantnej obuvi, ide o jednoznačného favorita do letného obdobia.

 

Příspěvek sdílený Nate (@cuffington),

 

Příspěvek sdílený Dino Pota (@dinopota),

V lete sa takisto nezaobídeš ani bez slnečných okuliarov alebo šiltoviek, o ktorých si napíšeme už čoskoro. Ideálnou obuvou sú popri elegantných loafers alebo slip-on sneakers tiež sandále. Horúčavám môžeš odolávať jedine podobnými vychytávkami.

Domov
Zdieľať
Diskusia