Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2018, 11:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Lístky na Grape sú na oficiálnom webe vypredané. Posledných zopár kusov kúpiš v kamenných predajniach

REFRESHER
Uložiť Uložené

A potom sa vynoria všetci špekulanti, ktorí neboli schopní zabezpečiť si lístok aj keď vedeli, že sa zúčastniť chcú.

Grape je v súčasnosti najobľúbenejší multižánrový festival na Slovensku, ktorý ešte bez pochýb čaká veľká budúcnosť. Od prvého ročníka zvládajú organizátori baviť návštevníkov od otvorenia brán do úplného konca skvelou dramaturgiou, selekciou hudobných vystúpení aj sprievodného programu a my skutočne nemáme čo vytknúť. 

Dôkazom našich slov je aj záujem návštevníkov, ktorý z roka na rok stúpa. Lístky sa v predošlých rokoch vypredali pár dní pred začiatkom, no v tom aktuálnom je to dokonca niekoľko týždňov. Práve dnes totiž oficiálna facebooková stránka informuje o tom, že vstupenky už na oficiálnom webe festivalu nekúpiš a jedinou možnosťou je navštíviť jeden z kamenných obchodov z tohto zoznamu, kde zopár posledných ostalo.

Potom už bude Grape 2018 nadobro vypredaný a vynoria sa špekulanti, ktorí čakali do poslednej chvíle, aby potom mohli za svoj lístok zaplatiť pokojne aj dvojnásobok pôvodnej sumy. Odporúčame teda poponáhľať sa do spomínaných predajní, aby ste si neopakovateľný zážitok na piešťanskom letisku užili bez zbytočných nervov. Pod holým nebom sa stretneme už 10 - 11. augusta a ty nezabudni navštíviť aj našu Refresher zónu, ktorú však určite neprehliadneš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia