Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2018, 13:00
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Najkrajšie ženy, ktoré účinkovali v tohtoročných slovenských a českých rapových videoklipoch

REFRESHER NIK TENDO RYTMUS YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Do správneho videoklipu patria aj nádherné ženy. Ktoré z nich nás v tomto roku upútali najviac?

Vo videoklipoch svetových hviezd sa najčastejšie objavujú luxusné autá, dizajnérske oblečenie a nádherné ženy. Slovenskí a českí interpreti samozrejme nezaostávajú a v rámci svojich možností sa pokúšajú o čo najväčší zážitok, ktorý má z ich videoklipov prameniť. A čo viac poteší, oči ako pohľad na krásnu ženu? Poďme sa pozrieť na päť, ktoré nám najviac utkveli v pamäti.

Emma Steindl

Tanečníčka a modelka Emma si zatancovala v Rytmusovom videoklipe ku kontroverznému remixu na Rockstar.  Na svojom instagramovom účte sa nehanbí ukazovať svoje dokonalé telo a tanečné kreácie, ktoré naozaj stoja za pozornosť. K tomu si pripočítaj pohľadnú tvár a pochopíš, prečo si Rytmus zvolil práve ju. 


Tereza Marie Valtová

Mladá Tereza je modelkou so slušne našliapnutou kariérou. Jej tvár zdobila titulku magazínu BAZAAR a objavila sa vo viacerých svetových časopisoch. Nik Tendo a Calin teda siahli po naozaj skúsenej žene, ktorá svoju hereckú úlohu vo videoklipe ku skladbe Hvězdy zahrala na jednotku.


Frederika Foltýnová

Modelka Frederika Foltýnová, ktorej unikátnu tváričku s originálnymi rysmi si dozaista zapamätáš, zahviezdila vo videoklipe ku skladbe Kokalero od Yzomandiasa. Jej instagramový profil prekvitá dychvyrážajúcimi profesionálnymi zábermi pre rôznych dizajnérov, ale tiež nádhernými selfies.


Sev Node

Yzomandiasov mladší kolega Konex si do videoklipu ku skladbe 4, na ktorej mu asistuje Lvcas Dope, pozval hneď štyri slečny. Tou najvýraznejšou je ale nádherná potetovaná Češka vystupujúca na sociálnych sietiach pod prezývkou Sev Node.


xholakys

Devätnásťročná Valéria si zahrala vo videoklipe ku skladbe JAKO MARIHUANA od Maja, ktorý tu predviedol neuveriteľne chytľavý flow. Mladučká Češka si ťa dozaista získa svojou nevinnou anjelskou tváričkou v kontraste s naozaj odvážnymi fotografiami, ktorými sa pýši jej instagramový profil.

 

Příspěvek sdílený tooyoung (@xholakys),

 

Příspěvek sdílený tooyoung (@xholakys),

 

Příspěvek sdílený tooyoung (@xholakys),

 

Příspěvek sdílený tooyoung (@xholakys),

Anketa:
Ktorá z týchto nádherných Sloveniek a Češiek sa ti zapáčila najviac?
Emma Steindl
Tereza Marie Valtová
Frederika Foltýnová
Sev Node
xholakys
Emma Steindl
8 %
259 Hlasov
Tereza Marie Valtová
20 %
666 Hlasov
Frederika Foltýnová
4 %
122 Hlasov
Sev Node
22 %
741 Hlasov
xholakys
46 %
1539 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia