Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2018, 20:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako zarobila Kim Kardashian 5 miliónov za 5 minút a prečo Šajmo napodobňuje Pil C-ho a Soňu Skoncovú?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšie Freshnews, v ktorých ti opäť pripomenieme všetko najdôležitejšie za uplynulých 7 dní.

Freshnews sa stali plnohodnotnou nedeľňajšou tradíciou a my sme veľmi radi, že sa tešia vášmu čoraz väčšiemu záujmu aj počas leta. Predsa len máme zrazu všetci o niečo menej času, keďže sme viac vonku a na festivaloch či dovolenkách. Alebo v našom prípade na ceste naprieč Slovenskom a Českom v rámci projektu Refresher Leto, ktorý mimochodom skončil s minulým týždňom a čoskoro vám z neho predstavíme aj sériu troch vlogov. 

Ten prvý uzrie svetlo sveta už v nasledujúcom týždni, no ešte predtým dávame do pozornosti najnovšie Freshnews, kde Deniska a Šajmo zhrnuli všetky dôležité novinky za uplynulých sedem dní. Pozrieme sa na to, čo sa stalo vo svete hudby, filmov a zaujímavostí doma aj vo svete, no taktiež sme si pozvali zaujímavého hosťa. 

Tým je youtuber Duklock, ktorý pred pár dňami predstavil paródiu na skladbu od dvojice MikeJePan a KingDubaj a pri tejto príležitosti nám odpovedal na zopár otázok. Viac už ale v samotnom výsledku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia