Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2018, 10:05
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Drzá opitá princezná, sarkastický démon a elfovia. Tvorca Simpsonovcov sa vo fantasy komédii Disenchantment vracia v najlepšej forme

FILMY A SERIÁLY DISENCHANTMENT
Uložiť Uložené

Vďaka Comic-Conu tu konečne máme regulérny trailer pre novinku Matta Groeninga. A vyzerá naozaj skvele!

Animovaný komediálny fantasy seriál Disenchantment iste zaujme všetkých fanúšikov Simpsonovcov a Futuramy. Stojí za ním práve ich tvorca Matt Groening, ktorý sa s novým projektom vracia po dlhých 20 rokoch. Seriál nás zavedie do stredovekého kráľovstva Dreamland.

Hlavnou postavou bude rebelská princezná s problémami s alkoholom a spoločnosť jej budú robiť aj osobný démon Luci a elf Elfo. Netflix pre nás pripravil 10 epizód a hoci sme z projektu už dostali nádielku prvých obrázkov aj krátky teaser, dnes si už konečne môžeme vychutnať aj regulérny trailer.

Súdiac podľa neho sa zdá, že Groening skutočne nadviaže na to najlepšie zo Simpsonovcov a Futuramy a my sa dočkáme svižného a poriadne zábavného dobrodružstva. Princezná pôsobí sympaticky, rovnako ako jej side-kickovia.

V jadre nás zrejme čaká niečo ako coming-of-age príbeh o hľadaní samého seba, akurát v tom budú hrať rolu aj alkohol, elfovia, démoni a ostatná fantasy háveď. 

Bude zaujímavé sledovať, ako Groening svoj povestný humor využije vo fantasy kulisách. Postavám hlasy prepožičali Abbi Jacobson, Nat Faxon, Eric Andre, Tress MacNeille a Billy West. Premiéry sa dočkáme 17. augusta (srpen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia