Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2018, 18:31
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

6-mesačné dievčatko z Japonska má vlasy, ktoré mu budeš závidieť. Roztomilé dieťa si získalo vyše 50-tisíc ľudí na Instagrame

ZAUJÍMAVOSTI ÚČES
Uložiť Uložené

Dievčatko Chanco sa vlasmi naozaj môže chváliť.

Mnoho dospelých ľudí má v pokročilom veku problém s hustotou ich vlasov, rozhodne tak budú závidieť tomuto malému japonskému dievčatku. Väčšina bábätok sa už rodí s nejakým náznakom vlasov, no ani po niekoľkých mesiacoch sa nemôžu pýšiť žiadnou majestátnou hrivou. Len šesť mesiacov staré dievčatko menom Chanco však všetky ostatné dieťatká strčí do vrecka – aspoň, čo sa vlasov týka.

Jej rodičia pritom nepoužívajú žiadne drahé vlasové produkty či vitamíny, vlasy Chanco sú prírodné a japonské dievčatko je vďaka nim poriadne roztomilé. Jej vlasy sú v podstate väčšie než hlava. Všetko bolo pritom jasné už od narodenia, Chanco sa už narodila s plnou hlavou vlasov a jej mame bolo okamžite jasné, že niečo takéto sa nestáva bežne. Dievčatku preto okrem iného založila vlastný Instagram (má už 51-tisíc followerov), kde pridáva jej fotky a ľudia skrátka nemôžu uveriť, že šesťmesačný človiečik môže mať takýto účes. 

Späť
Zdieľať
Diskusia