Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2018, 12:24
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Rick sa v prvom traileri 9. série The Walking Dead vyberá do Washingtonu, kde ho čakajú tisícky zombíkov

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Stanica AMC vypustila do sveta prvé zábery z nadchádzajúcej, už v poradí deviatej série svojho vlajkového seriálu.

Ako už býva zvykom, na Comic-Cone v San Diegu nesmú chýbať ani zástupcovia seriálov z dielne známej stanice AMC. A jedným z nich je populárny zombie projekt The Walking Dead, ktorý už onedlho odštartuje svoju deviatu sériu.

Nedávno zverejnená fotografia nám navyše potvrdila, že budeme v seriáli opäť badať upadanie okolitej infraštruktúry, vrátane ciest či mostov. Obmedzené zdroje hrdinov sa tak ešte zmenšia a automobily vystriedajú napríklad aj kone.

Okrem toho sa však už dlhšie hovorí o časovom skoku, ktorý naznačoval aj plagát s Carol (Melissa McBride), Michonne (Danai Gurira), Rickom (Andrew Lincoln), Maggie (Lauren Cohan) a Darylom (Norman Reedus). Podľa neho sme taktiež usúdili, že sa hlavné postavy vydajú do Washingtonu.

Teraz sa už ale vrhnite na novučičký trailer.

Čo k nemu dodať? The Walking Dead je už trvalka televíznych staníc, takže fanúšikovia, ktorí to s týmito zombíkmi ešte nevzdali, zrejme budú spokojní aj s 9. sériou. A tí, čo majú pocit, že seriál už presluhuje, sa s 9. sériou nebudú vôbec zapodievať.

Odporúčané
10. séria The Walking Dead sa skončí epickým finále už tento rok. Uvidíme aj nový spin-off World Beyond 10. séria The Walking Dead sa skončí epickým finále už tento rok. Uvidíme aj nový spin-off World Beyond 27. júla 2020, 16:27

Do nadchádzajúcej série sa vráti aj starý známy Jon Bernthal v úlohe Shanea. Aj keď pôjde iba jednu epizódu. Zaujímavosťou ale je, že tú v poradí siedmu zrežíruje predstaviteľ Abrahama Michael Cudlitz. A čo sa Daryla týka, ten by mal podľa novej showrunnerky dostať viac priestoru a naozaj skvelý príbeh.

Prvá epizóda 9. série si svoju premiéru odbije 7. októbra (říjen) 2018 a pre viac informácií klikajte sem. Budete sledovať, alebo ste sa so seriálom The Walking Dead už dávno rozlúčili?

Domov
Zdieľať
Diskusia