Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2018, 22:32
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Trailer pre Fear the Walking Dead vrhá hrdinov do depresívneho a krvavého víru plného zombíkov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Už o niekoľko málo dní sa dočkáme návratu Fear the Walking Dead. Navnaďte sa na osmičku nadchádzajúcich epizód čerstvou ukážkou.

Mladší súrodenec seriálu The Walking Dead, ktorý nesie názov Fear the Walking Dead, taktiež nesmie chýbať na momentálne prebiehajúcom Comic-Cone.

A podobne ako vyššie spomínaný projekt s Rickom (Andrew Lincoln) a jeho bandou, aj hrdinovia z Fear the Walking Dead sa nám predstavili novými zábermi. Tie majú divákov nalákať na druhú polovicu 4. série, ktorá má momentálne prestávku vo vysielaní.

Postavy by mali v ďalšej osmičke epizód skúmať, kto vlastne sú ako jednotlivci, ako súčasť skupiny a ako vlastne budú pokračovať. Budú ich však čakať mnohé prekážky, a to nielen v podobe zombie monštier, ale aj ľudí či samotnej prírody.

Čo sa hereckého obsadenia, vráti sa napríklad aj Lennie JamesAlycia Debnam-CareyColman DomingoDanay GarciaGarrett DillahuntMaggie Grace či Jenna Elfman.

Druhá polovica 4. série dorazí na obrazovky stanice AMC 12. augusta (srpen) 2018. Podľa traileru sa zdá, že fanúšikovia dostanú presne to, na čo sú od tohto seriálu zvyknutí. Budete pokračovať v sledovaní, alebo ste s týmto projektom ešte nezačali? Podeľte sa s nami o vaše názory v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia