Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2018, 14:13
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Keď prekvitá láska, ale aj štýl. Ďalšia várka zamilovaných dvojíc so zmyslom pre módu

MÓDA
Uložiť Uložené

Fresh a štýlové páriky, ktoré nám všetkým (aspoň na pohľad) môžu ísť príkladom.

Ak si milovník módy a fascinuje ťa sledovať pekné páriky, čítaj ďalej. Prinášame ti zoznam niekoľkých influencerov, ktorých Instagram je plný zamilovaných a štýlových fotografií. Móda je totiž ich spoločná záľuba, a to dávajú dostatočne najavo. Veď sa presvedč sama.

Kim Duong & Robin

Nemecká blogerka Kim Duong je známa najmä pod svojím Instagramovým menom, blvckd0pe. Už niekoľko rokov ohuruje svet módy svojimi neobyčajnými a zaujímavými kombináciami. Preto nie je žiadnym prekvapením, že jej priateľ bude rovnako štýlový, ako ona.

Kim a Robin tvoria pár už viac ako tri roky a vkusom sú si veľmi podobní. Obľubujú oversized kúsky, moderné tenisky a luxusné značky ako Balenciaga či Off-white. Kim má dokonca vlastnú značku oblečenia, VANDOX, ktorá je odrazom jej osobného štýlu. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Robin. (@rxinr),

Elisabeth Rioux & Jonathan Germain

Elisabeth pochádza z Kanady a Jonathan z Monaka. Spoznali sa na internete a v auguste 2016 sa po 8 mesiacoch komunikovania cez videohovory konečne stretli! Odvtedy randia na diaľku, čo môže byť občas veľmi ťažké. Ani to im však nebráni v tom, aby vždy keď sa stretnú, vyzerali úžasne a štýlovo.

Elisabeth má vo svojich 21 rokoch vlastnú značku plaviek, Hoaka Swimwear, a preto je pochopiteľné, že väčšinu času má na sebe bikiny. A keď nie bikiny, tak krátke šatičky, šortky alebo topy. Jonathan za ňou nezaostáva - keďže pochádza z Monaka, svoju permanentne opálenú pokožku rád vystavuje v bledých košeliach, krátkych nohaviciach či plavkách. My tejto dvojici držíme palce, pretože ich láska vyzerá aj napriek veľkej diaľke naozaj úprimne.

Kenza Zouiten Subosic & Aleks Subosic

Škandinávska blogerka a módna návrhárka nie je na našom webe žiadny nováčik. O jej zaujímavom živote si môžeš prečítať tu, teraz sa však pozrieme čisto na štýl Kenzy a jej manžela Aleksa. Kenza sa ako jedna z najobľúbenejších blogeriek súčasnosti naozaj vyzná. Jej štýl je veľmi moderný a ženský, takže niečo také ako mikina či legíny u nej za všedného dňa nehľadaj.

Rada kombinuje jednoduchšie s extravagantným a často nosí vlastné kúsky svojej značky Ivyrevel, ktorá je bežne dostupná pre všetkých. Aleks má radšej jednoduchý štýl - košele, tričká, padnúce nohavice a štýlové dioptrické okuliare. Spolu však vyzerajú rozprávkovo a neskutočne im to pristalo aj minulý rok na vlastnej svadbe.

Cindy Kimberly & Neels Visser

Cindy sa zviditeľnila vďaka Justinovi Bieberovi, ktorému padla do oka a zverejnil jej fotku na svojom Instagrame. Z obyčajného dievčaťa z Barcelony sa tak behom noci stala modelka a módna ikona, ktorej svet leží pri nohách. Len nedávno sa presťahovala do Los Angeles, väčšinu času je však aj tak na cestách. Tie absolvuje so svojím priateľom, rovnako príťažlivým americkým modelom.

Neels a Cindy spolu začali chodiť na jeseň roku 2016. Tento rok si dali niekoľkotýždňovú pauzu, no už sú zase spolu a zamilovaní. Chvalabohu, pretože im to neuveriteľne pristane! Cindy svoju úžasnú postavu rada predvádza v krátkych a odvážnych kúskoch. Nikdy však nevyzerá vulgárne, skôr dievčensky a veľmi príťažlivo. Neels rád strieda voľnejšie street kúsky a tričká s rockovými kapelami s elegantnými košeľami. 

Teresa Andrés Gonzalvo & Ignacio Ayllón

Španielska modelka v minulosti fotila napríklad pre Dior. V súčastnosti sa modelingu venuje len minimálne, pri móde však ako blogerka zostala. Na svoj Instagram pravidelne pridáva svoje štýlové outifty, fotky z ciest a tiež fotky so svojím pohľadným priateľom.

Teresa začala s Ignaciom randiť, keď mala šestnásť a sú spolu už osem rokov. Obaja pochádzajú z iného španielskeho mesta a tak spolu nie sú nonstop, no často spolu cestujú na rôzne dovolenky alebo festivaly. Ich štýl je naozaj pohodlný, moderný a jednoduchý. Vedia, čo im pristane a veľmi dobre sa na nich pozerá.

 Ktorá z dvojíc sa ti zapáčila najviac?

Domov
Zdieľať
Diskusia