Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2018, 21:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Čašníčku chytil za zadok, tak ho vzápätí poslala k zemi. Žena nemohla tolerovať sexuálne obťažovanie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Mladá žena sa obťažovať nenechala.

Prevádzka Vinnie Van Go-Go v americkom meste Savannah zažila nedávno nechutnú chvíľku. Iba 21-ročná čašníčka Emelia Holden prišla do práce a netušila, že jej večer skončí fyzickou potýčkou. Bezpečnostné kamery zachytili moment, keď Emelia stála otočená chrbtom a náhodný zákazník prechádzajúci okolo ju odrazu chytil za zadok. Mladej babe sa sexuálne obťažovanie nepáčilo, a tak rovno zareagovala.

Muž si spokojne kráčal ďalej, lenže ona ho zdrapla za tričko, stiahla dozadu a zhodila na zem. Po veľmi rýchlej reakcii vysvetlila prekvapenému mužovi na zemi, čo sa smie a nesmie robiť. Samotnej čašníčke rýchlo pomohli kolegovia, ktorí zavolali aj policajtov a po zhliadnutí záznamu z bezpečnostnej kamery muža zatkli a odviezli na policajnú stanicu.

V cele predbežného zadržania strávil dve noci, takže zrejme bude doživotne spomínať na to, ako sa bez dovolenia dotkol tej nesprávnej osoby. Emelia cez médiá odkázala všetkým ženám, aby sa podobných indivíduám nebáli postaviť. Mala pocit, že v konkrétnej situácii urobila správne rozhodnutie. Každá žena má predsa právo obliecť si čokoľvek sa jej zachce.

Domov
Zdieľať
Diskusia