Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2018, 16:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kim Kardashian zarobila 5 miliónov za 5 minút, keď vydala svoje nové parfémy. Na reklamu pritom neminula ani cent

Uložiť Uložené

Známa hviezda vie veľmi dobre, ako zarábať peniaze.

Kim Kardashian má nos na peniaze. Neexistuje snáď žiadna podnikateľská oblasť, ktorá by nebola schopná známej tváričke zarobiť milióny dolárov, o čom sa presvedčila aj pred pár desiatkami hodín. Na trh prišla jej nová kolekcia parfémov. Svoje parfémy predáva pod vlastnou značkou KKWFRAGRANCE a najnovšie prírastky dostali názvy KIMOJI Peach, Cherry a Vibes.

Absolútne pritom nezáleží na tom, ako jednotlivé parfémy voňajú, pretože značka Kim Kardashian West jednoducho pekelne predáva. Známy bulvárny portál TMZ získal krátko po začiatku predaja informácie o tom, že Kim predala za prvých 5 minút parfémy za viac ako 5 miliónov dolárov, čo je úctyhodný výkon.

Výrobca dokonca musel navýšiť aj počet parfémov, aby tak zareagoval na obrovský dopyt zo strany fanúšikov a zákazníkov. Každá fľaštička parfému sa predávala za 45 dolárov, takže celková tržba rýchlo dosiahne závratné čísla, ak sa nájde zopár desiatok tisíc milovníkov Kim z celého sveta. Zaujímavosťou je aj fakt, že Kim nepoužila ani cent na reklamu v médiách.

Všetko spropagovala pomocou svojich profilov na sociálnych sieťach, pričom krátko pred spustením predaja pridala zopár fotiek, kde pózuje len v plavkách s parfémom v ruke. Aj keď Kim zarobila cez 5 miliónov za 5 minút, bude musieť vyriešiť aj problém so žalobou. Spoločnosť Vibes Media ju obvinila z toho, že okopírovala vo svojej kolekcii jej logo, a tak možno o slušnú čiastku peňazí príde.

Domov
Zdieľať
Diskusia