Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2018, 22:07
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Fanúšikovia zosnulého Lil Peepa dostanú príležitosť podieľať sa na jeho značke oblečenia

MÓDA LIL PEEP MERCH
Uložiť Uložené

Možno práve tvoj výtvor bude zdobiť tričká a mikiny novej značky NO SMOKING, ktorú chystal Lil Peep počas svojho života.

Lil Peep stihol po svojej smrti vydať niekoľko skladieb, medzi ktorými nechýbal jeden z najlepších tohtoročných počinov, a jeho duch žije naďalej i vďaka starostlivým ľuďom z jeho okolia. Fanúšikovia budú mať možnosť podieľať sa na dizajne oblečenia jeho predtým nezverejnenej značky, ktorú mal v pláne odštartovať v tomto roku. Tá nesie názov NO SMOK!NG a prvá kolekcia bude vychádzať výhradne z týchto návrhov.

Tie budú môcť fanúšikovia odoslať v priebehu 1. až 8. augusta prostredníctvom webu https://thehyv.shop/pages/no-smoking. Musí ísť o originálny artwork a budeš musieť odoslať i potvrdenie o tom, že máš 18 rokov, poprípade súhlas tvojho zákonného zástupcu. V prípade výherných dizajnov budú jednotlivý autori ohodnotení určitým percentom z predaja toho daného kúsku.

 

A post shared by @lilpeep on

Domov
Zdieľať
Diskusia