Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2018, 12:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor si uťahuje z Moma. Tvrdí, že petržalský raper je bulvárny žurnalista

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Pokračovanie zatiaľ len instagramového beefu na seba nenechalo dlho čakať. Ako zareagoval Ektor na Momo útok?

V posledných mesiacoch majú fanúšikovia slovenského rapu o zábavu postarané. Konflikty Molocha Vlavo s chalanmi z H16 a Pozor Records, Teslu so Sergeiom Barracudom či Moma s youtubermi alebo Ektorom hýbu mienkou a my budeme zvedaví, ako a kedy sa toto celé vlastne skončí. Prípadne, kto sa k nim všetkým ešte pridá. 

Včera ožil niekoľkoročný spor medzi Momom a Ektorom, ktorí sa prostredníctvom sociálnych sietí podpichujú dlhodobo. Zanechávajú si úprimné a kritické komentáre, vyčítajú si minulosť aj súčasnosť a snažia sa pri tom odpromovať si všetko potrebné. Teda beef, ako sa patrí. Ektor sa naposledy do Moma pustil po známom konflikte v podzemných garážach obchodného domu a petržalského rapera označil za udavača. 

Následne sa mu ešte vysmieval, že album Wlk nemá úspech a Momo žiadne koncerty. Tejto téme sa prednedávnom venoval samotný Rival, ktorý obviňuje z absencie koncertov práve zvyšok kolegov na scéne. 

Ektor si uťahuje z Moma. Tvrdí, že petržalský raper je bulvárny žurnalista

Teraz sa po dlhej dobe z ničoho nič prihlásil Momo o slovo a zo stále neznámeho dôvodu vytiahol na Ektora starší problém s fanúšičkou. Všetko sme už zhrnuli v tomto článku, takže poďme k novinkám. Reakcia pražského rapera na seba nenechala dlho čakať a bola pochopiteľne útočná presne tak, ako sme očakávali. Na naše prekvapenie sa chalani poriadne rozbehli a vymenili si hneď niekoľko kôl Instastories. 

Odporúčané
Separ v putách, Momo vo vyšetrovačke a Pil C v policajnej veste. Nový klip priniesol profesionálnu produkciu ako z filmu Separ v putách, Momo vo vyšetrovačke a Pil C v policajnej veste. Nový klip priniesol profesionálnu produkciu ako z filmu 23. novembra 2022, 18:30

Najprv odpovedal na Momov podnet so starým bulvárnym článkom Ektor. Tvrdí, že presne vopred predpokladal, ako sa jeho suverénne najväčší rapový súper zachová a tak trochu sa mu snažil naznačiť, že sa nemá pokúšať pripomínať mu ďalší fyzický konflikt s fanúšikom. Detektor zároveň označuje Moma za bulvárneho žurnalistu a vysmieva sa mu.

Ektor si uťahuje z Moma. Tvrdí, že petržalský raper je bulvárny žurnalista

Dôkaz, že je spor skutočne vyhrotený, prichádza práve v tomto momente. Pôvodne sme si mysleli, že sa Momo bude vyjadrovať len okrajovo, no nakoniec sa do celej hádky pustil presne tak, ako to vie najlepšie. Okrem urážok sme sa dočkali zverejnenia screenshotov. Tie by mali pochádzať od jeho fanúšikov, ktorí podľa všetkého mali možnosť byť pri niektorých konkrétnych situáciách.

Jeden hovorí o negatívnej skúsenosti, keď sa Ektor snažil získať ženu na večer a druhý zasa čosi o pracovnej morálke. Ťažko povedať, či ide o stopercentne pravdivé vyjadrenia, keďže skalný fanúšik si môže vymyslieť čokoľvek, len aby sa oľúbenému interpretovi zapáčil, takže budeme radi, ak nám informácie potvrdia aj ďalšie zainteresované strany. 

Ektor si uťahuje z Moma. Tvrdí, že petržalský raper je bulvárny žurnalista
Ektor si uťahuje z Moma. Tvrdí, že petržalský raper je bulvárny žurnalista

Ektor tvrdí, že Momo tieto screenshoty vytiahol preto, lebo nemá žiadne koncerty ani peniaze. Nazýva ho ženským krstným menom (Romana) a je presvedčený o tom, že vyššie uvedené konverzácie nie sú skutočné, čo sa však dá relatívne veľmi jednoducho zistiť. Stačí, ak sa autor napríklad prihlási v komentároch pod týmto článkom. Alebo nám napíše správu. 

Pražský raper očividne vie, čo na jeho soka zaberá.

Ektor si uťahuje z Moma. Tvrdí, že petržalský raper je bulvárny žurnalista

No a ešte stále nekončíme. Momo zobral celú situáciu v ďalších Instastories o niečo temperamentnejšie. Reči o tom, že nemá žiadne peniaze, ho vytočili a argumentuje tým, že včera točil nový videoklip. Aby toho nebolo málo, tak si pýta disstrack, čo by pochopiteľne všetkých fanúšikov veľmi potešilo. Predsa len, už sa tento skorobeef tiahne na sociálnych sieťach priveľmi dlho. Týmto ukončil petržalský raper včerajší deň a my budeme zvedaví, čo sa bude diať ďalej.

Ektor si uťahuje z Moma. Tvrdí, že petržalský raper je bulvárny žurnalista

Ty nám do komentárov pokojne napíš, čo si o celej situácii myslíš a kto má podľa teba pravdu.

Domov
Zdieľať
Diskusia