Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2018, 18:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najväčšie rapové šialenstvo zažije Slovensko už 19. októbra, kedy Gleb ovládne bratislavské MMC

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Pripravte sa na viac než hodinovú show jedného z najlepších slovenských MCs súčasnosti.

Ešte v minulom roku vydal Gleb svoje zatiaľ životné dielo Lavička Pimpin, ktoré sa právom tešilo aj našej veľkej pozornosti. Nepochybne jeden z najlepších albumov nielen roka 2017 je dôkazom, že sa rap dá robiť aj inak, o niečo menej tradične.

Zatiaľ má Glebova kariéra veľmi prirodzenú stúpajúcu tendenciu a krok po kroku sa dostáva na čoraz väčšie pódia, čo nám je viac než sympatické. Stojí tak na svojich pevných základoch a zaslúžene získava pozornosť fanúšikov. Ďalším veľkým míľnikom pre neho bude obrovský koncert v bratislavskom MMC, ktorý sa bude konať už 19. októbra. Tento priestor vypredávajú len tí najznámejší domáci interpreti, takže ide o výzvu, ktorá opäť posunie Gleba a jeho stajňu F*CK THEM o niečo ďalej.

Tešiť sa môžeš na viac než hodinovú show a môžeme očakávať, že celú noc to aj vďaka DJs blízkym Glebovi bude rave, šialenstvo, čo len chceš. Lístky si v predpredaji zakúpiť už dnes a my odporúčame poponáhľať sa, lebo budú s najväčšou pravdepodobnosťou vypredané. 

Domov
Zdieľať
Diskusia