Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2018, 12:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Tenista na Wimbledone perfektne vysmial Neymara. Začal sa kotúľať po kurte, keď ho zasiahla loptička

ŠPORT FUTBAL NEYMAR TENIS WIMBLEDON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Brazílčan nebude na majstrovstvá sveta spomínať rád.

Svet športu je často prepojený tak, ako by si to nečakal. Aj tenisti si samozrejme všimli, že Brazília vo veľkom štýle vypadla z majstrovstiev sveta a do finále ju nedokázal dotiahnuť ani Neymar, ktorý strávil hromadu času kotúľaním na ihrisku.

Po častých divadelných predstaveniach dokonca vznikla aj Neymar Challenge v Mexiku, kde fanúšikovia dostali šancu kotúľať sa zo stredovej čiary až na koniec ihriska za čo najkratší čas. Neymar Challenge však očividne zaujala aj tenistov na Wimbledone. Zápas v seniorskej štvorhre legiend medzi Woodbridgeom a Bjorkmanom proti Bahramimu s Ivanisevicom sa v prvom sete rozbiehal, pričom po dlhšej výmene poslal Woodbridge loptičku rovno do chrbta svojho kolegu.

Bjorkman pocítil loptičku na svojom tele, po pár sekundách sa chytil za brucho a hodil sa na zem. Začal sa kotúľať zo strany na stranu, čo rozosmialo nielen divákov, ale aj súpera Bahramiho. Tenista prekročil sieť a vydal sa zachraňovať svojho kolegu, poskytnúť mu vtipnú prvú pomoc a opäť ho postaviť na nohy.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30


Domov
Zdieľať
Diskusia