Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2018, 12:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo vracia Ektorovi úder cez Instagram. Vyčíta mu starý konflikt s fanúšičkou a kamarátstvo so Separom aj Rytmusom

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Petržalský raper sa opäť pripomína kontroverzným vyjadrením. Tentokrát na adresu Ektora, s ktorým má dlhoročný konflikt.

Momo sa v posledných týždňoch pripomenul nielen novým album Wlk, ale aj zaujímavými vyjadreniami, ktoré mali vysvetliť jeho akutálnu pozíciu na slovenskej rapovej scéne. Svojim fanúšikom sa Rival snažil vysvetliť, prečo nemá s poslednými albumami žiadne koncerty v kluboch ani na festivaloch. Záverom bolo, že sú na vine jeho kolegovia zo sćeny, ktorí lobujú, aby ho promotéri nikam nevolali. Viac si už prečítaš v článku.

Petržalský raper sa vyjadrením pripomína aj dnes a tentokrát otvára starý známy spor s pražským raperom Ektorom. Ich niekoľkoročný konflikt je už všetkým dobre známy a ani jeden sa netají tým, že sa nemajú radi. Alebo skôr nenávidia.

V posledných mesiacoch sa Ektor z času na čas Momovi pripomenul ofenzívnou Instastory, napríklad pri príležitosti nedávneho sporu na parkovisku. Momo posiela odpoveď do Prahy až dnes, no rozhodol sa pre zatiaľ nevysvetliteľnú taktiku. Vytiahol totiž starý článok z roku 2013, ktorý pojednáva o Ektorovom dávno vyriešenom spore s fanúšičkou.

Momo vracia Ektorovi úder cez Instagram. Vyčíta mu starý konflikt s fanúšičkou a kamarátstvo so Separom aj Rytmusom

Ťažko povedať, prečo vytiahol takúto archívnu záležitosť až dnes, no s veľkou pravdepodobnosťou je cieľom vyvolať nový spor, vďaka ktorému by sa mu mohlo ujsť o niečo viac pozornosti. Momo zároveň polemizuje o tom, že Ektor je odvážny aj kvôli tomu, že mu chrbát kryje napríklad Separ alebo Rytmus a keby tomu tak nebolo, tak sa pred ním skrýva.

Odporúčané
Separ v putách, Momo vo vyšetrovačke a Pil C v policajnej veste. Nový klip priniesol profesionálnu produkciu ako z filmu Separ v putách, Momo vo vyšetrovačke a Pil C v policajnej veste. Nový klip priniesol profesionálnu produkciu ako z filmu 23. novembra 2022, 18:30

Na záver ešte Detektorovi vyčíta, že robí hudbu len pre peniaze a nevie sa postaviť svojim problémom ako chlap. My budeme zvedaví, či sa dočkáme odpovede z Česka a či sa spor konečne prenesie aj do disstrackov. 

Momo vracia Ektorovi úder cez Instagram. Vyčíta mu starý konflikt s fanúšičkou a kamarátstvo so Separom aj Rytmusom
Domov
Zdieľať
Diskusia