Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2018, 11:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vegáni chceli pizzu, tak reštaurácia musela improvizovať. Nahádzala na ňu mrazenú zeleninu a zabáva celý internet

ZAUJÍMAVOSTI PIZZA
Uložiť Uložené

Reštaurácia nechcela svojich zákazníkov sklamať.

Austrálčanka Ashley nedávno cestovala so svojimi kamarátmi vo Vietname. Počas svojho výletu už vyskúšali tie najbláznivejšie jedlá ako kozie mäso s očami zvieraťa, a tak sa na večeru pred koncom výletu vybrali do reštaurácie, ktorá ponúkala „All you can eat“ bufet. Mysleli si, že nebudú musieť rozmýšľať nad neznámymi jedlami z menu, pretože si vyberú to, na čo budú mať chuť a bude sa im to páčiť aj vizuálne, avšak dostali chuť na pizzu.

Vegáni chceli pizzu, tak reštaurácia musela improvizovať. Nahádzala na ňu mrazenú zeleninu a zabáva celý internet
Zdroj: UNILAD

Pizza sa v bufete nenachádzala a bolo potrebné si ju objednať extra. Nestála veľa, veď reštaurácia za ňu chcela čosi menej ako 5 eur, a v skupine 20-ročnej Ashley bolo aj zopár vegánov, takže si rovno objednali zeleninovú pizzu bez syra. Očakávali, že reštaurácia jednoducho odstráni tradičnú mozzarellu a donesie pizzu s paradajkovým základom či bazalkou, lenže Vietnamci kamarátov prekvapili.

Požiadavku na vegetariánsku pizzu zobrali tak vážne, že zrejme vybrali bežné mrazené balenie zeleniny, vysypali ho na pizzu a nechali upiecť. Na stôl dostala skupina pizzu s maličkými mrkvami, brokolicou či karfiolom, z čoho neboli nadšení, ale aj tak ju zjedli. Bola bez chuti, ako by si mohol očakávať, avšak mladá Austrálčanka sa výborne pobavila.

Domov
Zdieľať
Diskusia