Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2018, 18:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jedna z najznámejších českých youtuberiek nám porozprávala o živote v New Yorku, vlastnej kozmetike, testovaní na zvieratách a vegánstve

REFRESHER
Uložiť Uložené

Vyspovedali sme NotSoFunnyAny, ktorá je v súčasnosti jednou z najznámejších youtuberiek v Česku.

Refresher už niekoľko rokov pôsobí aj v susednom Česku, odkiaľ sa vám snažíme čoraz častejšie prinášať čo najviac zaujímavého obsahu, súčasťou ktorého sú aj videá, reportáže a rozhovory. Tentokrát sme sa rozhodli vyspovedať známu youtuberku pôsobiacu pod pseudonymom NotSoFunnyAny, ktorej tvorbu si môžeš prezrieť na oficiálnom kanáli

Aj napriek stále nízkemu veku toho už vo svojom živote stihla veľa a pre mnohé ženy môže byť veľkou inšpiráciou, čo bolo v konečnom dôsledku našou motiváciou osloviť ju s ponukou na rozhovor. Sme veľmi radi, že si na nás našla čas a touto cestou by sme sa jej radi ešte raz poďakovali. 

Ty sa vďaka našej moderátorke Andrejke dozvieš, čo vlastne Anežka robí, ako plánuje sťahovanie do New Yorku a čo všetko obnáša vlastná značka kozmetiky. Prezradila čosi viac o testovaní výrobkov na zvieratách a vegánstve. Viac už ale v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia