Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2018, 11:59
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Hviezdy Tomorrowlandu WolfPack a EKG dorazia priamo na Wakelake! Sobota v Bratislave bude naozaj vyhrotená

HUDBA BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Beligckému duu WolfPack bude sekundovať DJ EKG a spoločne sa postarajú o nezabudnuteľnú noc, ktorú nesmieš vynechať.

Sobota v podaní mladých Bratislavčanov znamená nespútané parties. Keď sa však zapoja voda či tropické drinky, celá noc sa zmení na úžasné dobrodružstvo. A presne to je dôvodom, prečo by si sa mal už túto sobotu vybrať na bratislavský Wakelake na Zlatých pieskoch.

Atmosfére totiž v sobotu bude vládnuť známe house duo WolfPack, ktoré určite poznáš z každého Spotify playlistu s elektronickou hudbou – alebo zo svetových hudobných festivalov ako napríklad Tomorrowland. Špičkové belgické duo nekompromisne naloží dávku intenzívneho shuffle setu, ktorý celý Wakelake spoľahlivo odpáli.

WolfPack spolupracujú so známymi menami EDM scény ako Dimitri Vegas či Steve Aoki, ktorých tvorba je im veľkou inšpiráciou. Práve preto rozhodne rátaj so zničujúcim nákladom odzbrojujúcich beatov. Ich nekompromisný banger Turn It Up dominoval viacerým medzinárodným rebríčkom a do svojich setov si ho požičiavajú aj tí najexkluzívnejší DJs.

Wakelake je pravidelným dejiskom diabolských hudobných eventov a tento víkend v žiadnom prípade nebude patriť medzi výnimky. K WolfPack sa dnes pridajú aj miestni rezidenti DJ EKG a Ray Paeron. Bratislavský Wakelake bude v júli jediným miestom v hlavnom meste, kde sa DJ EKG ocitne, ak teda patríš medzi Mirových fanúšikov, sobotná párty je pre teba kľúčovou povinnosťou.

Odporúčané
Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy 24. apríla 2024, 15:00

WolfPack fungujú priamo pod štúdiom Spinnin' Records, ktoré je okrem iného spoľahlivým doručovateľom šialených počinov od Martina Garrixa, Tiësta či Olivera Heldensa. Belgickí DJs WolfPack na svetovej úrovni dorazia už v sobotu, 14. júla, na bratislavský Wakelake a ty tam nesmieš chýbať. Lístky však miznú rapídnou rýchlosťou, preto sa bež postarať o to, aby si si jeden cez Ticketportal uchmatol aj ty. Na Wakelake pripravili aj možnosť VIP vstupov s vlastnou zónou. Ak chceš sobotný rave prežiť naplno, toto je cesta pre teba.

Domov
Zdieľať
Diskusia