Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2018, 13:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Takto vyzerali Separ, Momo, členovia H16, Kontrafaktu či Moloch Vlavo, keď bol ešte slovenský rap v plienkach

HUDBA EGO KONTRAFAKT MAJK SPIRIT MOMO RYTMUS SEPAR SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

Pred pár dňami sme uverejnili video z Hip Hop Žije, kde sme použili fotografie z rokov 2002-2006 a dnes sme sa rozhodli ukázať vám ich v plnej kráse.

Úplne začiatky slovenského rapu sa síce datujú ešte do minulého tisícročia, no ten skutočný rozmach zažil dnes už najrozšírenejší žáner sveta až po roku 2000. Už vtedy sa tešil na naše pomery veľkému úspechu a dôkazom je aj skutočnosť, že do dnešného dňa odchoval hneď niekoľko generácií.

Veľa záznamov síce z doby pred rokom 2010 neexistuje a väčšina umrela spoločne s webom hip-hop.sk, no nám sa podarilo zopár starých snímok oživiť. Pred niekoľkými dňami sme vydali video, v ktorom sme s nimi konfrontovali samotných interpretov a pre veľký záujem sme sa rozhodli ich ešte raz zverejniť aj pre vás. 

Autorkou je s najväčšou pravdepodobnosťou ZetUZetA, resp. sa jej minimálne podarilo tieto vzácne fotky zozbierať, takže najväčšia vďaka patrí práve jej. Do komentárov nám daj vedieť, či sa ti podarilo všetkých bývalých aj súčasných raperov spoznať. Určite budeme radi, ak sa nájdu pamätníci, ktorí boli pri vzniku a prezradia nám aj čosi viac! 

Domov
Zdieľať
Diskusia