Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2018, 22:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Instagramová blogerka kradla fotky z cestovateľských brožúrok a tvárila sa, že prešla polovicu sveta

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Sadelle veľa vlastných zážitkov zo sveta nemala.

Väčšina z nás si myslí, že život instagramovej celebrity a blogerky musí byť úžasný. Neustále cestovanie po celom svete a stretávanie inšpiratívnych ľudí otvára človeku nepoznaný pohľad na svet, ale to všetko len do momentu, kým je cestovanie aj s fotkami pravdivé.

Sledovateľom blogerky Sadelle Yeung sa úplnou náhodou podarilo odhaliť, že Sadelle v skutočnosti necestuje po svete a svoje krásne fotografie jednoducho kradne z cestovateľských brožúrok. Pod svoje príspevky vždy pridávala hashtagy o tom, ako by mali jej fanúšikovia cestovať, spoznávať svet a zažívať dobrodružstvá, avšak po veľkom odhalení začala svoje fotky rýchlo mazať.

Onedlho však vznikol profil „CopywithSadelle“, kde krásne vidno, odkiaľ fotky skutočne pochádzajú. Blogerka pritom v minulosti vystupovala aj v televíznych šou, kde rozprávala o svojich zážitkoch, a bola označovaná za osobu, ktorú sa na Instagrame oplatí sledovať. Aké ponaučenie z toho vychádza? Na sociálnych sieťach naozaj netreba veriť všetkému, na čo sa človek pozerá.

Domov
Zdieľať
Diskusia