Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2018, 16:23
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Tieto tri aspekty svojho života by si v živote mala neustále rozvíjať. Nejde totiž len o fyzickú krásu

MÓDA BEH MOTIVÁCIA ŠPORT
Uložiť Uložené

Bez posunu v týchto oblastiach sa ďaleko nedostaneš.

Každá žena miluje, keď sa stretne s ostatnými na dámskej jazde. Ženské nadšenie vládlo aj na najštýlovejšej dámskej jazde JUSTWOMAN by Diva's. Takmer 800 fresh žien a dievčat sa odviazalo prostredníctvom športov, ako sú beh, joga či paddleboard. A, samozrejme, Reebok pri takomto podujatí nesmel chýbať. Svieži brand si navyše zavolal aj svoje krásne ambasádorky Karolínu Chomistekovú, Ivanu Gáborík či Tatianu Židekovú.

Úsilím značky Reebok je inšpirovať a motivovať ľudí byť lepšími. Túto iniciatívu chcel Reebok ukázať aj účastníčkam pdujatia JUSTWOMAN, práve preto pre ne pripravil stánok, ktorý charakterizoval 3 piliere silnej ženy. Každý by totiž mal rozvíjať fyzický, psychický a sociálny aspekt svojej osobnosti. Výsledkom totiž je, že keď sa všetky tieto aspekty spoja, každá z nás môže byť vnútorne spokojná. Cestou k tejto spokojnosti je práve napumpovaná motivácia od Reeboku, ktorá je predovšetkým šport, relax a trávenie času s ľuďmi, ktorí sú nám blízki. Za všetko hovorí aj hlavné motto značky, #BeMoreHuman.

Tieto tri aspekty svojho života by si v živote mala neustále rozvíjať. Nejde totiž len o fyzickú krásu
Zdroj: Reebok

K hlavnej myšlienke sa vyjadrila aj Simona Sedlárová, brand manažérka značky: "Reebok má poslanie nielen vyrábať športovú obuv a oblečenie, ale aj inšpirovať ľudí, aby na sebe pracovali. Osobne milujem šport, pretože okrem toho, že zlepšuje fyzickú kondíciu, posilňuje aj psychiku, a hlavne má silu spájať ľudí. Som veľmi šťastná, že sa v rámci mojej práce môžem spolupodieľať na projektoch, akým je aj JUSTWOMAN by Diva's, vďaka čomu pomáham inšpirovať ďalšie ženy."

Odporúčané
Suplementy pre športovcov – od začiatočníkov po pokročilých Suplementy pre športovcov – od začiatočníkov po pokročilých 27. marca 2024, 13:30

z diaľky bolo jasné, že na JUSTWOMAN čaká na každého chillout zóna vyzdobená levanduľami a hortenziami, s možnosťou prečítať si niektorú z motivačných kníh. Keďže podujatie JUSTWOMAN Diva's bolo najmä o športe, značka Reebok pripravila za odbornej účasti trénera Jindra Tovaryša aj niekoľko crossfit tréningov.

Okrem toho si mohli návštevníčky podujatia zapožičať tréningovú a bežeckú obuv Reebok z aktuálnej kolekcie SS18. Sůčasťou však bola aj hromada exkluzivít, nás zaujala najmä kolekcia jeseň/zima 2018, ktorú priamo na hlavnom pódiu predviedli modelky z Exit Model Management. Prevládať v nej budú farby ako slivková, biela, či metalické odtiene, Reebok sa teda spoľahol na čistú rafinovanosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia