Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2018, 20:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Joe Trendy odhalil najväčšie Sajfove zlyhania

REFRESHER
Uložiť Uložené

Obľúbená show tu je s ďalším pokračovaním. Na Trendyho nepríjemné otázky tento krát odpovedal Sajfa.

Pôvodne sme si mysleli, že Joe Trendy Show ostane medzi širokým publikom nepochopená. Nakoniec všetko dobre dopadlo a po niekoľkých úspešných dieloch tak môžeme konštatovať, že Slováci majú zmysel aj pre netradičný humor, ktorý nemusí byť nutne o 5-hviezdičkových vtipoch.

Joe Trendy dostáva svojich hostí do zvláštných a často až bizarných situácií, pýta sa ich na súkromné záležitosti z ich života, čo by si nik iný nedovolil a konfrontuje ich s udalosťami, ktoré mali ostať navždy zabudnuté. Zároveň si dokáže prispôsobiť realitu a s cieľom vykoľajiť známu osobnosť vie vymyslieť prakticky čokoľvek.

Do zatiaľ posledného dielu prijal pozvanie moderátor a youtuber Sajfa, ktorý si natáčanie podľa všetkého veľmi užíval. Dozvieš sa čosi viac o jeho neúspechoch, športových schopnostiach a followeroch na Instagrame či YouTube. Určite nám daj vedieť, ako sa ti nová Joe Trendy Show páči a pokojne napíš, koho by si chcel vidieť ako ďalšieho.

Domov
Zdieľať
Diskusia