Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2018, 16:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Legendárne Srdcové záležitosti a Take Me Out čaká konkurencia. Markíza chystá novú zoznamku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Cieľom je vytvoriť seriózny priestor na zoznamovanie a vyhnúť sa akýmkoľvek prvkom reality show.

Formát zoznamiek je v najznámejších slovenských televíziách viac než obľúbený a my sa vlastne nemáme čomu diviť. Ľudia sa veľmi radi pozrú na nešťastných jedincov, ktorí si nedokážu nájsť životného partnera prirodzenou cestou a aspoň tak dostanú pocit, že na tom nie sú až tak zle. Za všetko hovoria projekty ako legendárne Mama, ožeň maFarmár hľadá ženu či Take Me Out.

Samozrejme, platí, že cieľom všetkých týchto relácií bolo v prvom rade zabávať divákov, čo si v konečnom dôsledku právom odniesli komparzisti a neprávom menej bystrí občania našej republiky. Reputáciu televíznych zoznamiek má teraz v pláne napraviť Markíza, ktorá sa chystá poskytnúť Slovákom seriózny priestor na to, aby si našli ideálneho partnera.

Nový formát bude niesť názov Láska je veda a má výrazne obmedzené podmienky pre nezadaných záujemcov. Tým bude pri výbere počas natáčania show pomáhať tím expertov. Prihlasovací formulár môžeš vyplniť už teraz, no iba v prípade, že máš medzi 25 a 40 rokov a žiadne záväzky, teda manželstvo ani deti.

Nás bude zaujímať, či sa na obrazovky vráti ikonický Jarino Buček zo Srdcových záležitostí alebo vytiahne Markíza inú citlivú moderátorskú dušu s cieľom pomáhať. Ty nám daj do komentárov vedieť, či sa máš v pláne prihlásiť a ako sa ti tento nápad pozdáva. 

Domov
Zdieľať
Diskusia