Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2018, 13:03
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sebavedomý fanúšik si anglické víťazstvo na MS vytetoval už dopredu. Po semifinále vraj nič neľutuje a cíti len hrdosť

ŠPORT ANGLICKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Príliš veľa sebavedomia dokáže narobiť viac škody ako úžitku.

Angličania verili vo svoje víťazstvo na majstrovstvách sveta. Množstvo fanúšikov očividne verilo intenzívnejšie ako samotní hráči, pretože boli kvôli svojmu národnému tímu ochotní nechať sa dokonca potetovať. Najväčším z nich bol určite Jamie Richardson, ktorý pozorne sledoval majstrovstvá sveta a po zápase proti Paname uveril tomu, že Angličania dokráčajú až na futbalový Olymp.


Zašiel do tetovacieho štúdia a na brucho si nechal zvečniť budúce anglické víťazstvo. Dnes mu tam svieti nápis England 2018 World Cup Winners a samotná trofej MS, lenže Angličania sa namiesto finále pripravujú na zápas o tretie miesto proti Belgicku. Jamie napriek posmeškom fanúšikov na internete svoje rozhodnutie neľutuje. Vyhlásil, že je na anglických hráčov nesmierne hrdý, pretože dokázali to, pri čom predchádzajúce generácie zlyhali.

Odporúčané
Barbican je skrytý diamant Londýna. Preslávil ho Instagram, Harry Styles aj historky o duchoch. Ikona brutalizmu toho ponúka viac Barbican je skrytý diamant Londýna. Preslávil ho Instagram, Harry Styles aj historky o duchoch. Ikona brutalizmu toho ponúka viac 9. septembra 2022, 9:30

Na druhej strane, reakcia jeho priateľky po nápade nechať si vytetovať majstrovskú trofej nebola veľmi pozitívna, ale s odstupom času na umelecký kúsok na bruchu svojho frajera pozerá s humorom. Kým je Jamie spokojný, my musíme jeho rozhodnutie rešpektovať.


Domov
Zdieľať
Diskusia